Англия гръмна: Скандално разкритие почерни паметта на принцеса Даяна!

Англия гръмна: Скандално разкритие почерни паметта на принцеса Даяна!
4.6 (91.43%) 7 votes

Скандално разкритие за принцеса Даяна почерни образа й, години след гибелта!

Принцеса Даяна бе емблематично лице не само за Великобритания, но и за целия свят. Трагично загиналата принцеса винаги е била приемана като ангел от поданиците си, заради множеството й благотворителни мисии по света. Днес обаче държавата се взриви от скандално разкритие, почернящо паметта на принцеса Даяна.

Кралският биограф Пени Джуниър написа нова книга за тайния живот на кралското семейство, в която е отделено доста място за принцеса Даяна и нейната тъмна страна. Тя е свързана с огромната й омраза към Камила, която достигнала нечувани висоти.

принцеса Даяна

Шокиращият разказ за принцеса Даяна взриви Лондон

Според шокиращата книга, принцеса Даяна изобщо не е била толкова мила и кротка, колкото се е предполагало до днес. Тя не само ненавиждала любовницата на принц Чарлз – Камила, но стигнала дотам в злобата си към нея, че й отправила директна заплаха със смърт.

„Изпратила съм човек да те убие. Погледни през прозореца и го потърси някъде в тъмното!“ – тези потресаващи думи изрекла принцеса Даяна на Камила една нощ, когато й позвънила по телефона в късни доби. Това пише Пени Джуниър в книгата си и твърди, че е самата истина, съобщи агенция Пик, позоваваща се на световните медии.

В същият онзи момент Камила била в къщата си, намираща се извън Лондон, а заплахата на принцеса Даяна я довела до нервен срив. По същото време, когато се случило това, принцеса Даяна и принц Чарлз отдавна вече не живеели заедно, а Даяна имала връзка с любовника си Джеймс Гилби.

Според книгата на Пени Джуниър, принцеса Даяна се гневяла не толкова от факта, че съпругът й има извънбрачни отношения, а от това, че я заменил точно с Камила.

„Даяна бе красавицата на кралството, всички й се възхищаваха. Затова и тя не можеше да се побере в кожата си, че Чарлз я срами пред всички с жена, която е в пъти по-неугледна и невзрачна от нея“, разказва Пени Джуниър в книгата, която заплашва да предизвика чутовен скандал в Кралството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Англия гръмна: Скандално разкритие почерни паметта на принцеса Даяна!”

 1. noi

  сеп. 08. 2014

  АМИ ПРАВА Е БИЛА. БОГ ДА Я ПРОСТИ !
  УЖАСЯВАЩО Е ЗА ЕДНА ХУБАВА И СТОЙНОСТНА ЖЕНА КАТО ДАЯНА ДА Я ЗАМЕНЯТ С ТАКОВА „КВАЗИМОДО „.
  ВИНАГИ ЩЕ Я ПОМНИМ. КЛАСА ИМАШЕ В НЕЯ – ГОЛЯМА КЛАСА….
  ДОРИ И МЛАДАТА МИДЪЛТЪН МОЖЕ САМО ДА ДИША ПРАХА И С ТИЯ ТЪНКИ ЗЛОБНИ УСТНИЧКИ…..

 2. XYBAVO E DA PROCHETES NESTO STIGA DA E VIARNO

 3. биб

  сеп. 08. 2014

  Каквото и да казват,няма да успеят да я почернят.Имаше красота и финес!
  Горката Даяна,кой знае как се е чуствала с тия гадни гущери там!
  Камила се оказа доста опасна за господа лизерите,нали сега им иска големи пари, за да не им разкрие тайните.Ех ,тя ще отмъсти за прекрасната Даяна!

 4. mda

  сеп. 08. 2014

  Аз пък мисля, че Даяна е била просто една красива истеричка. На нея от самото начало й е било ясно, че това е брак по удобство и кръв, а не по любов. Но като се е заинатила, че той ще е нейн и това е. Обаче любовта е по-силна от всичко и всички. Ако двама се обичат, няма значение колко са хубави, дебели или стари и колко народ ще се обяви срещу тях. Насила любов няма! Чарлз и Камила показаха това на света. Жалко, че Даяна не можа да открие собственото си щастие и си отиде от този свят толкова рано. Лека й пръст!

 5. Mne

  сеп. 08. 2014

  Mda, или си на по-малко от 17-18 или явно не познаваш и бегло историята, а и май не следиш и новините и не си чул… Камила в крайна сметка си остава злобната вещица в тази приказка и ще довърши и кралицата и Чарлз и кралското семейство… Обаче ако това ти е представата за истинска любов ти по#eлавам да я откриеш точно такава. хайде по #иво по здраво…

Добавете коментар