Златка Райкова всеки ден раздира душата на Георги (Вече не се търпи)

Златка Райкова всеки ден раздира душата на Георги (Вече не се търпи)
4.5 (90%) 4 votes

Златка Райкова продължава да измъчва Георги Валентинов! Русокосата риалити звезда не е спряла да дава поводи на ревност за ММА боеца!

Лековатото поведение на Златка Райкова вече едва се издържа от гаджето й Георги Валентинов. Бившата плеймейтка флиртува с всеки мъж, изпречил се на пътя й. Изключения не правят и случаите, в които е с приятеля си. Злати не считала, че прави нещо лошо, а го определяла просто като любезно и мило поведение. Жоро обаче побеснявал при всеки нейн досег с друг мъж, научи Kliuki.bg.

Георги вече едва издържа на постоянните флиртове на Златка Райкова

Георги вече едва издържа на постоянните флиртове на Златка Райкова

„Не смятам, че това е някаква луда ревност. Всеки би се подразнил приятелката му да се държи така с другите мъже. По принцип Жоро не е ревнив, но тя му дава поводи, на които никой не може да устои.“ – споделя близък до Георги.

Заобиколена само от мъже

Заобиколена само от мъже

На всичкото отгоре Златка Райкова непрестанно се движи в мъжка компания. Почти всичките й приятели са мъже, тъй като блондинката не се разбира особено много с жените. Златка Димитрова, Андреа и още 1-2 момичета са единствените й приятелки. Всички останали са мъже. Това още повече побърква Георги, тъй като той често ги е заварвал в особено близки отношения. Разбира се, нищо по-съществено не се е случвало пред него, но не е приятно да видиш приятелката си чак толкова близка с друг мъж.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Райкова всеки ден раздира душата на Георги (Вече не се търпи)”

  1. оооох

    сеп. 08. 2014

    тая простовата злата ми е по противна от черната злата. СИЛИКОНОВИ БОКЛУЦИ

Добавете коментар