Уловиха Диляна в срамни действия! Сама си изкопа гроба пред Асен

Уловиха Диляна в срамни действия! Сама си изкопа гроба пред Асен
4.4 (88.57%) 7 votes

Диляна Попова бе заснета от папараци, няма как да излъже и скрие истината!

Бременната чаровница Диляна Попова е колкото хубава, толкова очевидно и неразумна. Тъй като самата тя си изкопа гроба пред Асен Блатечки и категорично зачеркна общото им бъдеще заедно.

Както всички са наясно, най-важното за актьора Асен Блатечки, е свободата на личността и духа – точно тях обаче Диляна Попова се опита да отнеме, но безуспешно. Моделката бе заснета от папараци на вестник „България днес“ в момент, в който прави нещо наистина срамно и унизително за самата нея. С огромния си корем, тя вместо да си почива и да се грижи за бъдещото бебе, хукна да следи Асен Блатечки по петите.

Диляна Попова

Диляна Попова удари дъното! Наистина се унизи жестоко

Диляна Попова е изловена от фотографите в момента, в който Асен Блатечки видимо има среща със съпругата си Катерина Горанова в централна част на София. Минути, след като двамата се виждат и започват да разговарят, автомобилът на Диляна Попова паркира в близост до тях, а манекенката се изсулва изтимаро от него и бързо се шмугва в съседно кафене.

Тя избира удобна маса до прозореца, от която има перфектна гледка към бащата на бъдещото си отроче и жена му. За по-сигурно обаче, Диляна Попова е повикала на кафе свой приятел – мъж, за да се застрахова при евентуална засечка с преследваните.

„Диляна Попова изуми всички. Тя седеше на масата и дори не си правеше труда да се прикрива от седящите около нея клиенти. Очите й бяха буквално вперени в Асен Блатечки и Катя, а дори не чуваше какво й говори мъжът срещу нея. Очевидно бе доста нервна“, коментират свидетели на случката пред папараците от вестника.

Ясно е обаче едно – ревността на Диляна Попова ще я закопае категорично и окончателно, а бъдещето й с Асен Блатечки е обречено. В това се кълнат колеги на актьора, които го познават и са наясно, че Катерина Горанова е спечелила сърцето му тъкмо със свободата, която никога не се е опитвала да му отнеме. За разлика от Диляна Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Уловиха Диляна в срамни действия! Сама си изкопа гроба пред Асен”

 1. Emille Boev

  сеп. 08. 2014

  АБЕ, ИЗГЛЕЖДА НОГУ СЛАДКО ГИ ЕБЕ АСЕНЧО… ЩЕ СЕ ИЗПРЕБИЯТ ЗА НЕГО… БАССИ ИСТОРИЯТА! ПОЧВАМ ДА МУ ЗАВИЖДАМ!

 2. Boryana Ivanova

  сеп. 08. 2014

  ABE KOITO E NAPICAL TAZI CTATIQ, ZA KAKVI GROBOVE GOVORITE, TAPATCIIII !!!!!!!!!!!

 3. КОЙТО НЯМА ВЯРА НА СЕБЕ СИ,НЕ ВЯРВА И НА ДРУГИЯ!

Добавете коментар