Алисия успя да забърка поредната изненада

Поп фолк дивата Алисия открехна много малко какво ще има в най-новото й парче. Засега остава тайна дали изпълнителката на Ара мюзик ще форсира новия си хит в дует с Краля на поп фолк музиката Азис или бившия приятел на плеймейтката Николета няма да го има в парчето й.

Припомняме, че Василка направи първата крачка към стопяване на ледовете с Алисия, като отиде на едно нейно участие в култово заведение в столицата. „Чудото” се случи, след като съпругата на Валери Божинов го предаде адски подло.

[caption id="attachment_324955" align="alignright" width="300"]Анелия ще е по-предизвикателна от всякога в новото си парче Алисия ще е по-предизвикателна от всякога в новото си парче[/caption]

Това стана, докато Николета и Азис бяха на ваканция в чужбина и се скъсваха да си качват общи снимки във Фейсбук. Двамата се хвалеха как си прекарват добре, как си гукат като приятелки, държат се за ръце по улиците, хранят се от обща чиния и спят в едно легло.

Дотук добре, но Николета успя да открадне от телефона снимките на Азис, на които чалгаря доста разкрепостено интимничеше с новото си гадже. Видеото за възрастни лукавата моделка, която по-късно певеца нарече „приятелка-предателка” използва, за да вдигне рейтинга на предаването си „Поверително от NL” по ТВ7, което вече е в нафталина.

Дали парчето ще бъде само с половинката на националния вратар Ники Михайлов все още не е ясно, пише и HotArena.net . Или все пак Алисия ще пее с бившия приятел на врагинята си НиЛо?! Остава загадка. Но с абсолютна точност се знае как ще изглежда една от най-вървежните фолкаджийки в него. Алисия няма да измени на дългата си черна рокля с мистериозната и предизвикателна цепка отстрани, научи Kluiki.bg.

Певицата залага на силния грим и правата дълга коса, разделена по средата. Акцентът върху бижутата също е достатъчно ясен и категоричен. Те определено ще са тежки, скъпи и масивни. Обувките й също не противоречат на изпитания дрескод на изпълнителката на „Най-вървежен” и са със златни каишки.

И този път Алисия няма да се изложи, шушукат из чалга средите. Тя се слави с едни от най-скъпоплатените клипове и снимки в гилдията. Всеки знае обаче, че зад луксозните продукти стои настоящата половинка на Алисия-Ники Михайлов.