Майонезата е бил утеха: Виж всичко за голямата любов на Елен Колева!

Майонезата е бил утеха: Виж всичко за голямата любов на Елен Колева!
5 (100%) 3 votes

Разбра се истината за голямата любов на Елен Колева, която не е бил Сашо Майонезата!

Александър Найденов или още Сашо Майонезата има пълното право да се сърди на красивата Елен Колева, тъй като той се е явявал само утеха в живота й. Както самият той отрече обаче, слуховете за изневярата на Елен Колева с Иво Аръков и Башар Рахал не отговарят на истината. А тя е, че актрисата действително е имала своята голяма любов, но тя е била… жена.

Ако щете вярвайте, но Елен Колева е била силно привързана към млада и хубава дама, която обаче не е от известните столични арт кръгове или Вип среди. Двете се запознали съвсем случайно покрай свои общи познати, а искрата помежду им не пламнала веднага.

Елен Колева

Голямата любов на Елен Колева е била жена, поне до този момент в живота й

Елен Колева и тайнствената дама първоначално поддържали контакт във Фейсбук и Скайп, а разговорите им ставали все по-продължителни. Двете осъзнали, че са страшно близки като хора и като виждане за света и живота, което ги сближило невероятно много. После избухнал и „пожарът“.

„Елен Колева е странно момиче. Тя и друг път е кокетничела и се е сваляла с момичета и то пред погледа на Сашо Майонезата. Той обаче никога не е взимал на сериозно тези флиртове. Затова и като научи за любовта й с тази жена, едва не полудя. Александър Найденов е от старото поколение и подобна новина му дойде в повечко. А гневът и злобата му към Елен се породи тъкмо от факта, че в сърцето си тя го е заменила не с мъж, а с жена“, разкриват близки до актрисата от театралните среди.

Връзката на Елен Колева с мистериозната дама продължила едва няколко месеца, но Елен била силно влюбена в нея и признала дори пред близки дружки, че никога не е изпитвала такива чувства към мъж – поне не досега.

Затова и когато се наложило да прекрати контактите си с любимата си, Елен Колева гледала на Сашо Майонезата повече като утеха и заместител, отколкото като на мъжа, с когото копнее да прекара живота си. И това довело до неизбежния крах на отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Майонезата е бил утеха: Виж всичко за голямата любов на Елен Колева!”

 1. Tedi

  сеп. 08. 2014

  Gluposti na tyrkaleta

 2. Име (задължително)

  сеп. 09. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Име (задължително)

  сеп. 09. 2014

  maionezata li vi plasta za da pi6ete nebivalici!!! ??? jurnalisti!!!

Добавете коментар