Разбра се истината за голямата любов на Елен Колева, която не е бил Сашо Майонезата!

Александър Найденов или още Сашо Майонезата има пълното право да се сърди на красивата Елен Колева, тъй като той се е явявал само утеха в живота й. Както самият той отрече обаче, слуховете за изневярата на Елен Колева с Иво Аръков и Башар Рахал не отговарят на истината. А тя е, че актрисата действително е имала своята голяма любов, но тя е била... жена.

Ако щете вярвайте, но Елен Колева е била силно привързана към млада и хубава дама, която обаче не е от известните столични арт кръгове или Вип среди. Двете се запознали съвсем случайно покрай свои общи познати, а искрата помежду им не пламнала веднага.

[caption id="attachment_324942" align="alignright" width="300"]Елен Колева Голямата любов на Елен Колева е била жена, поне до този момент в живота й[/caption]

Елен Колева и тайнствената дама първоначално поддържали контакт във Фейсбук и Скайп, а разговорите им ставали все по-продължителни. Двете осъзнали, че са страшно близки като хора и като виждане за света и живота, което ги сближило невероятно много. После избухнал и "пожарът".

"Елен Колева е странно момиче. Тя и друг път е кокетничела и се е сваляла с момичета и то пред погледа на Сашо Майонезата. Той обаче никога не е взимал на сериозно тези флиртове. Затова и като научи за любовта й с тази жена, едва не полудя. Александър Найденов е от старото поколение и подобна новина му дойде в повечко. А гневът и злобата му към Елен се породи тъкмо от факта, че в сърцето си тя го е заменила не с мъж, а с жена", разкриват близки до актрисата от театралните среди.

Връзката на Елен Колева с мистериозната дама продължила едва няколко месеца, но Елен била силно влюбена в нея и признала дори пред близки дружки, че никога не е изпитвала такива чувства към мъж - поне не досега.

Затова и когато се наложило да прекрати контактите си с любимата си, Елен Колева гледала на Сашо Майонезата повече като утеха и заместител, отколкото като на мъжа, с когото копнее да прекара живота си. И това довело до неизбежния крах на отношенията им.