Димитър Рачков с унизителна шега, която би трябвало да вбеси Слави Трифонов!

Великият комик Рачков отново се прояви. Този път в негова жертва се превърна Слави Трифонов, когото комедийният актьор унизи с шега в социалната мрежа. Митко публикува виц, в който Дългия е изкаран алкохолик, видя Kliuki.bg. Разбира се, името му е съкратено, за да няма доказателства за обидата, но стана ясно кой се има в предвид.

[caption id="attachment_324998" align="alignright" width="300"]Интересното чувство за хумор на Рачков му носи милиони почитатели Интересното чувство за хумор на Рачков му носи милиони почитатели[/caption]

От доста време се говори за вредните навици на Слави извън работата. Той дори бе замесен в скандал с наркотици, а е ясно от години, че шоуменът си пада по чашката.

Тънкият хумор на забавния Димитър Рачков отново излезе наяве. Той не може да бъде обвинен в каквато и да е обида към Слави Трифонов, но го използва, за да се прояви за пореден път като забавен и весел човек.  Всъщност именно тази част от характера му засега го дарява с любовта на една от най-прелестните българки - Мария Игнатова.

"Той е като океан от смях и вицове. С него няма и секунда покой. Винаги ще измисли нещо, което да те накара да се смееш със сълзи." - казва за Рачков неговата любима.