Камелия намери начин да вбеси своя любим, който по принцип се слави със спокоен нрав!

Певицата Камелия изкара от равновесие своя дългогодишен възлюбен Цветин. В причина се превърна новият сценичен партньор на фолк дивата Галин. Близките отношения между двамата накарали половинката на Ками да се чувства ужасно, научи Kliuki.bg.

"По принцип Цветин не е от лудо ревнивите мъже, но някои неща няма как да не го подразнят." - споделя близка приятелка на Цветин.

[caption id="attachment_325005" align="alignright" width="300"]Камелия побърква от ревност Цветин Камелия побърква от ревност Цветин[/caption]

Разликата в годините между Камелия и Галин е цели 20, но това едва ли успокоява много гаджето на певицата, тъй като е известно, че и самият Цветин е доста по-млад от Ками. Затова той по-скоро има основания за още по-големи притеснения, понеже е очевидно, че певицата харесва по-млади господа.

Гневът на Цветин е продиктуван най-вече от факта, че Камелия и Галин се сближили доста и извън сцената. Те записаха "Само за минута", но след това продължили да се виждат и чуват уж като приятели. Възлюбеният на певицата обаче не е сигурен какво точно става на тези срещи и това го разяжда отвътре.

Ако има нещо, което би могло да успокои Цветин, то това са неприятните слухове, които се носят за Галин. Говори се, че той предпочитал мъже, но така и не е доказано все още това твърдение. Друг слух пък го праща и на двата бряга, което пак е основание за притеснение от страна на Цветин.