Саня Армутлиева получи невероятен жест от участник на X Factor

Телевизионното излъчване на X Factor започна, а с него започнаха и много емоции, но не само от музикално естество. Един от участниците предизвика фурор. 27-годишният Виктор реши да ухажда двете дами на журито. Първо през цялото си изпълнение на сцената гледаше само и единствено Саня Армутлиева, което пък предизвика въпрос на Мария Илиева защо не е погледнал нея. Тогава младежът направи комплимент, че е щял да си забрави изпълнението от красотата на Мария. Последва шеговита сцена на ревност от страна на Саня, която завърши с прегръдка на Виктор към нея, видя Kliuki.bg, което обаче се случва много рядко във формат като X Factor.

[caption id="attachment_325020" align="aligncenter" width="300"]Ето как Саня Армутлиева бе награбена от участник на X Factor Ето как Саня Армутлиева бе награбена от участник на X Factor[/caption]

В крайна сметка момчето получи три "да", като малко изненадващо точно една от ухажваните дами - Мария Илиева, му даде "не". Виктор обаче не се смути и се закани да спечели и нейното доверие в следващите кръгове. Той бе дошъл чак от Банкок, за да участва в X Factor - България, което заслужава уважение. По принцип младежът получи одобрението на цялата публика с непринуденото си поведение, част от което бе и прегръдката към Саня Армутлиева.