Никол Андонова зарадва хейтърите, които не прощават нито една грешка на бившата на мъжа й

Никол Андонова спечели поредна точка срещу бившата на мъжлето си.

Красавицата традиционно се радва на „служебни победи”, без да си правят номера „Николета/Алисия” с Мария. Причината е проста - певицата не спира да прави гафове.

Последното, което я изложи като самообявила се модна икона е начинът, по който нагласи Марая за първия й учебен ден. Детенцето е принудено да влачи гигантска старомодна и не много красива кожена чанта, за да може мама да доволничи, че е кинхала 5 стотака за нея.

Докато милата Марая чака със смесени чувства първия учебен звънец, малкото й братче също се радва на ново начало, научи kliuki.bg. Ивайло тръгна на детска градина и гордата му майка се похвали във Фейсбук!

[caption id="attachment_325029" align="aligncenter" width="300"]Никол Андонова на детска Един малък господин отива на детска градина, а мама се пръска от гордост![/caption]

Никол Андонова с гордост приготви синчето си да се социализира и всичките й приятели са единодушни: „Какво прекрасно дете!”.

И наистина момченцето не просто е копие на тате, а е нагизден като същински малък денди! Никол Андонова явно също държи на елегантните дрешки и внимава как облича момчето си! Никол Андонова се забавлява с Иво

Никол Андонова се забавлява с Иво

Никол Андонова се забавлява с Иво Детето е стилно като от реклама и в ежедневието си. А майките във виртуалното пространство дружно му се радват, макар не всяка да може да си позволи същите дрехи.

Никол Андонова получи поредната си похвала – този път като майка, която знае как да облича детенцето си красиво!