Коцето и Надя са заедно повече от четири години!

Коцето и Надя проговориха за първи път от доста време и дадоха своето общо интервю пред списание "Стори". Тъкмо в него женените от повече от четири години симпатяги разкриха истината за брака си, която никой не знаеше. А тя е, че скандалите в дома им изобщо не са малко.

"Караме се и то жестоко се караме. За щастие обаче, през повечето пъти става дума за дребни неща и битовизми, а гневът ни минава бързо. А скандалите си имат и своите преимущества, тъй като след тях сдобряването е най-сладко. А да знаете само как горещо се сдобряваме с Надето", закачливо намигва Коцето към хубавата си русокоса съпруга.

[caption id="attachment_325037" align="alignright" width="300"]Коцето и Надя Коцето и Надя изглеждат още влюбени, макар и малко да поизлъгаха за ревността и изневерите[/caption]

Това, което никой не знаеше, а и не можеше да предположи дори е, че Коцето и Надя не се ревнуват. Думите на Константин бяха потвърдени от самата му любима, която заяви, че вярват й или не, тя не ревнува мъжа си.

"Никога не ми е давал поводи за това. Вярно е, че често отсъства от всъщи, работи по малките часове на денонощието и понякога не се виждаме с дни. Но наистина знам, че не ми е изневерявал, нито пък е искал да го направи", споделя Надя, на чиито думи обаче повечето й познати не хващат вяра.

Всички са наясно с игривия поглед на Константин, а легендите за свалките му в нощните клубове са не една и две. Явно обаче Коцето и Надя все пак продължават да се обичат и искат семейството им да изглежда като наистина добро и сплотено, особено заради малката им щерка Мариана.

Двамата признават в един глас, че искат да имат и второ дете, но в момента Надя не е бременна, както се опитаха да я изкарат някои жълти медии.

"Да, може и да е напълняла малко, защото напоследък бая си похапва, но това е - пълничка е, не е бременна. И бебето ще дойде обаче - като стане време за това. Този път ще работя за момче", смее се Коцето.

Коцето и Надя ще заминат скоро за Френската ривиера, където ще отпразнуват годишнината от сватбата си. Двамата ще се усамотят в това райско кътче на света, а малката Марианка ще бъде гледана от бабите.