Проговориха: Коцето и Надя разкриха истина, която никой не знаеше!

Проговориха: Коцето и Надя разкриха истина, която никой не знаеше!
4.8 (96%) 5 votes

Коцето и Надя са заедно повече от четири години!

Коцето и Надя проговориха за първи път от доста време и дадоха своето общо интервю пред списание „Стори“. Тъкмо в него женените от повече от четири години симпатяги разкриха истината за брака си, която никой не знаеше. А тя е, че скандалите в дома им изобщо не са малко.

„Караме се и то жестоко се караме. За щастие обаче, през повечето пъти става дума за дребни неща и битовизми, а гневът ни минава бързо. А скандалите си имат и своите преимущества, тъй като след тях сдобряването е най-сладко. А да знаете само как горещо се сдобряваме с Надето“, закачливо намигва Коцето към хубавата си русокоса съпруга.

Коцето и Надя

Коцето и Надя изглеждат още влюбени, макар и малко да поизлъгаха за ревността и изневерите

Това, което никой не знаеше, а и не можеше да предположи дори е, че Коцето и Надя не се ревнуват. Думите на Константин бяха потвърдени от самата му любима, която заяви, че вярват й или не, тя не ревнува мъжа си.

„Никога не ми е давал поводи за това. Вярно е, че често отсъства от всъщи, работи по малките часове на денонощието и понякога не се виждаме с дни. Но наистина знам, че не ми е изневерявал, нито пък е искал да го направи“, споделя Надя, на чиито думи обаче повечето й познати не хващат вяра.

Всички са наясно с игривия поглед на Константин, а легендите за свалките му в нощните клубове са не една и две. Явно обаче Коцето и Надя все пак продължават да се обичат и искат семейството им да изглежда като наистина добро и сплотено, особено заради малката им щерка Мариана.

Двамата признават в един глас, че искат да имат и второ дете, но в момента Надя не е бременна, както се опитаха да я изкарат някои жълти медии.

„Да, може и да е напълняла малко, защото напоследък бая си похапва, но това е – пълничка е, не е бременна. И бебето ще дойде обаче – като стане време за това. Този път ще работя за момче“, смее се Коцето.

Коцето и Надя ще заминат скоро за Френската ривиера, където ще отпразнуват годишнината от сватбата си. Двамата ще се усамотят в това райско кътче на света, а малката Марианка ще бъде гледана от бабите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Проговориха: Коцето и Надя разкриха истина, която никой не знаеше!”

 1. оф

  сеп. 11. 2014

  и с Райна ги дрънкаше същите

 2. Име (задължително)

  сеп. 27. 2014

  te izopjo ne sa vlubeni

 3. da

  сеп. 27. 2014

  да, за Райна така казваше, любов, деца, после се видя какви ги вършеше, ама македонката красива му би шута на тоз лъжльо и СПЕЧЕЛИ

Добавете коментар