Симона Статева от X Factor страда от 5 години насам, защото завистта на българите я съсипва...

Комплексите на българския народ са нещо, за което се говори и което се знае от много години. Как е възможно обаче те да бъдат изляти от възрастен към дете?! Е, отговора ни дава 18-годишната Симона Статева от X Factor, която разказа покъртителен разказ за това, което е изживяла на 13 години, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_325043" align="alignright" width="300"]Симона Статева от X Factor Симона Статева от X Factor[/caption]

Точно преди 5 години Мони бе участник в едно друго музикално шоу - Music Idol. Макар да не го спечели, тя бе възприета от публиката като феномен, тъй като на тази крехка възраст достигна доста напред в надпреварата и дори отвя конкуренцията на много по-големи на възраст участници. Това обаче не й се е отразило никак добре в училише. Завръщайки се в Разград, за да продължи образованието си, Симона Статева се е сблъсъкала с огромна завист от страна не само на съучениците си, но и на учителите. Всичките й приятелки са й обърнали гръб, а учителите тенденциозно са започнали да й пишат по-ниски оценки.  Момичето е изживяло това много трудно и затова е решило да прекъсне сценичните си изяви до завършването на училище.

От вчера вече България познава една друга девойка. Това е Симона Статева от X Factor, която вдигна публиката и журито на крака при своето изпълнение на кавър на Риана. Мони се раплака след бурните аплодисменти, с което изля мъката си от последните 5 години, в които нарочно е била пренебрегвана от околните, защото има талант, който те нямат.

Вижте какво се случи при прослушването на Симона Статева от X Factor!