Мика Стоичкова си стегна багажа и казва "Сбогом" на Маями!

Мика Стоичкова не успя да се порадва дълго на Маями, откъдето се скъса да публикува свои снимки и да дразни българите. Щерката на Христо Стоичков си е събрала куфарите и скоростно се завръща у нас, където отново може да стане обект на медиен интерес и светски подигравки. Това обаче явно изобщо не вълнува Мика Стоичкова, която е побесняла от ревност.

По-точно казано ревност и омраза - ревност към бившия й Иво Аръков и омраза към хубавата синеочка Елен Колева. Както е ясно те двамата са имали бурна връзка, която е датирала още преди Иво Аръков да се запознае с Мика Стоичкова. Лошото обаче е, че дори, когато с Мика вече са били заедно, актьорът неведнъж е кръшкал с красавицата Елен Колева.

[caption id="attachment_325045" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова не се задържа дълго в Маями[/caption]

Мика Стоичкова решила да се върне в България в мига, в който разбрала, че Елен Колева е скъсала окончателно с Александър Найденов. Мика Стоичкова не спирала да беснее и да си представя как сега, когато Елен Колева няма да е под контрола на Сашо Майонезата, тя и Иво Аръков може отново да кривнат от пътя, пише вестник "България днес".

Въпреки че е официално разделена с Иво Аръков и то самата тя взе решението да скъсат, Мика Стоичкова още не можела да преодолее чувствата си към чаровния актьор. Точно затова тя решила да се върне в родината си, за да направи всичко възможно Иво и Елен Колева да стоят далеч един от друг.

"Мика Стоичкова понякога е същинско разглезено дете. Свикнала е да има всичко, всичко да й се поднася на тепсия и лесно няма да се отучи от този навик. Изобщо не се замисля, че светът не се върти около нея, а Иво Аръков не е татко й, че да й угажда постояннно и да изпълнява заповедите й", коментират познати на Мика Стоичкова, която с чепатия си характер отблъсна от себе си и доста свои приятели като например рапъра Криско, с когото бяха много близки.

Днес обаче Криско не иска и да чуе за Мика Стоичкова, а по всяка вероятност Иво Аръков ще направи същото, когато напористата му бивша започне да го дебне.