Истината за бившата „Мис България“ Роси Иванова ще ви разплаче!

Истината за бившата „Мис България“ Роси Иванова ще ви разплаче!
4.6 (91.43%) 7 votes

Истината за прекрасната Роси Иванова наистина е покъртителна!

Годината е 2005, а конкурсът „Мис България“. Обявената за най-красивата българка по онова време – Росица Иванова е една от безспорно най-одобряваните и обичани победителки в историята на конкурса. Роси Иванова действително притежава ослепителна красота, а короната й отива повече от на всеки друг.

Момичето, което имаше наистина бляскаво бъдеще пред себе си обаче, го провали и то съвсем сама. В момента Роси Иванова е никоя – хората не се сещат за нея, ходи болезнено отслабнала с тъмни кръгове под очите. А истината е шокираща – Роси Иванова е наркоманка.

Роси Иванова

Приказно красивата Роси Иванова се съсипа съвсем сама

Роси Иванова се пристрастила към дрогата преди няколко години, заради голямата си любов – млад банкер от Ню Йорк. Той бил луд по нея и настоявал тя да се премести да живее при него в Голямата ябълка. Роси Иванова обаче му отказала, защото славата й в България я блазнела, тя била всичко за нея и не искала да я напусне.

Месеци след раздялата си с банкера, Роси Иванова осъзнала, че това е било голямата й любов, но я е загубила безвъзвратно. Тъкмо тогава започнал кошмарът й. В началото хубавата Роси Иванова започнала все по-често да посяга към чашката. Алкохолът обаче й се сторил слаб и тя се пристрастила към дрогата.

„Животът й се превърна в ад. Роси не можеше и ден без тези гадости. Промени се, затвори се в себе си, а от усмихнатото и лъчезално момиче нямаше и следа. Колко пъти приятелите й са й говорили, колко пъти се опитваха да я спрат, да я спасят, но напразно. Роси вече беше пропиляла живота си“, коментират познати на Роси Иванова.

Истината за бившата „Мис България“ се разчува, когато един ден тя осъмва в болничната стая на столична клиника. Докарали я там по спешност с линейка, защото изгубила съзнание. Имало опасност да изпадне в кома, но съдбата била благосклонна към нея.

Днес обаче Роси Иванова вече няма почти нищо – нито слава, нито добра работа, нито много приятели, нито любов. Хубавото момиче само си причини всичко това, а сега не знае дали ще се намери някой, който да успее да я изведе на повърхността.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Истината за бившата „Мис България“ Роси Иванова ще ви разплаче!”

  1. Misho

    сеп. 11. 2014

    Да взима по 300 милиграма сперма на ден и ще се оправи, но сама трябва да си я точи!

  2. largo

    юни 02. 2015

    Tazi e porednata namazana izpolzvachka i vseki s kinti moje da si q ima i kvo i e tolkova krasivoto

Добавете коментар