Златка Димитрова показва сила на духа и вяра, че хубавото в живота й предстои! Надеждата все още присъства в нея!

Въпреки трагедията, която я сполетя, Златка Димитрова не е изгубила вярата, че един ден ще стане майка. Злати сподели във Фейсбук със своите почитатели, че всичко хубаво в живота сега й предстои и спасението е във вярата, видя Kliuki.bg. Разбира се, думите й са ярък признак за това, че тя се надява да има ново бебе съвсем скоро. Нека припомним, че бившата плеймейтка пометна преди около месец и така не успя да роди своето първо дете. Това обаче явно не я е сломило и тя продължава с пълна сила да иска майчинството.

[caption id="attachment_325061" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова все още вярва, че един ден ще стане майка Златка Димитрова все още вярва, че един ден ще стане майка[/caption]

Всъщност Златка Димитрова вече е започнала опитите си за ново бебе. Тя и приятелят й Миро опитват това от няколко дни. Очевидно най-доброто лекарство за изгубено бебе е поява на ново такова. Спонтанният аборт в никакъв случай не е нанесъл някакви фатални последствия върху Злати. Тя все още има всички шансове да роди, но въпросът е дали Бог ще я дари пак с щастието на бременността. Надеждата я има, сега остава да се превърне в реалност.