Валери Божинов е под чехъл

Валери Божинов не може сам да избира къде да рита. Националният ни футболист силно зависел от капризите на съпругата си. Николета Лозанова решавала къде да играе и ако нещо не й отървало, направлявала спортната кариера на мъжа си, накъдето й харесва.

Недомислиците обаче й докарали куп беди на главата на Валери. Преди време Николета й омръзнало да живее в столицата на Португалия-Лисабон и заповядала на Валери да прекрати отношенията си с тима.

[caption id="attachment_325073" align="alignright" width="300"]Валери Божинов сам не може да избере къде да рита Валери Божинов сам не може да избере къде да рита[/caption]

Мъжът й имаше ефективен договор с местния отбор „Спортинг”, срещу който получаваше милион и половина евро на година, без да тича по терена, припомни Kluiki.bg

Заради каприза на Николета Валери Божинов се съди с отбора за неустойка и търпи морални и материални загуби. След тази изцепка големите европейски отбори гледат на Валери Божинов с лошо око. За тях той има славата на футболист, който може да си тръгне, когато му скимне.Недоверието към него яко удрял по имиджа му. И всичко заради глезената Николета, която подбирала страната, а не отбора, където мъжа й да расте в йерархията на футбола.

И за второразрядния италиански тим „Тернана” Николета пак поставила условия, пише в. „Всеки ден”. Мечтата й била да живее в многополюсния Лондон и Валери Божинов се подложил на унижението да се пробва в „Уест Хям”, но не го одобрили.

Заради мерака си да живее в голяма европейска столица Николета наредила на Валери, че ще живеят в Рим, а той ще рита в базата на отбора на осемдесет километра от нея. Моделката била в столицата на Ботуша и усилено търсела голяма къща в столицата на Ботуша, където ще живее семейството с чаровната Никол.

Заради това, че ще води старото си предаване „Поверително от NL” по Би Ти Ви, на Николета и щерка й се налагало да пътуват в посока София-Рим всяка седмица. Затова Валери Божинов се споразумял с новите си шефове да му осигурят самолетните билети.

Като централен нападател на „Левски” Валери Божинов не показа кой знае какви постижения, но се раздаваше на терена и феновете го боготворяха. Напук на клюката, футболиста не е натирен нито от треньора, нито от мениджъра на „сините”. Да си стегне куфара е идея на Николета, чийто мерак да живее в в големи столици из Европа се превръща в опасна мания.