X Factor накара участник да предаде приятелството в името на успеха!

Срамна постъпка от участник в X Factor предизвика интереса на България. Вениамин бе заставен да избира измежду това да продължи сам в шоуто или в дует с най-добрата си приятелка Доника, както се яви първоначално, видя Kliuki.bg. Той обаче реши да я предаде в името на славата. Младежът заяви, че иска да продължи соло, което надали се е харесало на феновете. Журито обаче откровено го прецака, решавайки че и Доника трябва да продължи напред. Така и двамата вече са в следващия кръг като отделни участници, но решението на Вениамин ще се помни много дълго.

[caption id="attachment_325091" align="alignright" width="300"]Вениамин предаде Доника в името на X Factor Вениамин предаде Доника в името на X Factor[/caption]

Заслугата за това Доника да продължи напред е най-вече на Любо, който се застъпи за нея. Решението на Вениамин обаче обрече ситуацията на бъдещи солови изпълнения и от двамата. Мария Илиева и Саня Армутлиева останаха с мнението, че той е по-талантливият измежду двамата, но Заки и Любо не се съгласиха.

Факт е, че Вениамин предаде най-добрата си приятелка в името на X Factor. Дали това ще му донесе мечтаната слава, предстои да разберем. Зрителите обаче едва ли ще му простят лесно подобно предателство.