Яна Димитрова нажежи мрежата! (Показа изваяно тяло)

Яна Димитрова нажежи мрежата! (Показа изваяно тяло)
5 (100%) 2 votes

Яна Димтрова накара „професионалните красавици” да позеленеят от завист пред тялото й на наскоро родила жена

Яна Димитрова буквално разцъфтя след раждането!

Хубавата състезателка по танци никога не е била невзрачна девойка, но след като се омъжи и роди се е превърнала в истински пожар! Сладурана, която навремето разби сърцето на партньора си, защото се влюби в Орлин, днес е просто неустоима, видя kliuki.bg.

Гордият съпруг на Яна Димитрова – Петко публикува кадър, но който тя позира върху джет. Реакцията е единодушна: „Съжалявам момичета, една млада майка ви сложи в малкия си джоб!”

Дългите години убийствен труд в залата за танци са си казали работата! Тялото й не само не е мръднало, но и Яна Димитрова си позволява да позира все по-дръзка!

Яна Димитрова се снима по бански

Яна Димитрова позира все „по-леко облечена“

Госпожата не прилича на ревнивка, която ще тормози мъжа си заради всички чалгаджийки и плеймейтки, които се навъртат в заведението си. Дори напротив! От нея трябва да се страхуват мнозина! Яна Димитрова става все по-смела и вече показа рождено петно на особено деликатно място, забелязаха наблюдателни. Жалко само, че няма да я видим на корицата на мъжко списание!

Яна Димитрова обаче предпочита да се закача, докато се преструва на моделка и флиртува с камерата на собствения си съпруг!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар