Ето как можеш да „свалиш“ Алекс Раева!

Ето как можеш да „свалиш“ Алекс Раева!
5 (100%) 3 votes

Сърцето на Алекс Раева може да бъде пленено само от един истински мъж, твърди певицата!

Алекс Раева не е от жените, които желаят на всяка цена да властват над мъжа си. Тя има мисленето на малко по-старото поколение в това отношение и обича да се оставя мъжът да властва, научи екипът на Kliuki.bg. Живото доказателство за това е признанието й за списание „За жената“, където разкрива, че сегашният й възлюбен Дончо я е укротил и по този начин я е спечелил.

Алекс Раева може да бъде "свалена" само с мъжкарско поведение

Алекс Раева може да бъде „свалена“ само с мъжкарско поведение

Преди диджей Дончо да се намеси в живота й, Алекс Раева признава, че е водела доста лековато ежедневие, пълно с купони и забавления, но празно откъм любов. Именно липсата на любов била тази, която я карала да не харесва онзи свой живот, въпреки че на пръв поглед изглеждал страхотен. Тогава се появил диджей Дончо, който с доста твърда ръка и мъжкарско поведение е успял да впечатли певицата.

Именно това е формулата на успеха за спечелването на Алекс Раева. С певицата мъжът трябва да бъде истински мъж. Хем да се отнася към жена си с уважение и да бъде кавалер, хем да си тежи на мястото и да спазва всяка своя дума. Точно тези качества Алекс цени най-много у своя любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето как можеш да „свалиш“ Алекс Раева!”

  1. Име (задължително)

    сеп. 11. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар