Верен ли?! Виж какво видя с очите си Надя на Коцето!

Верен ли?! Виж какво видя с очите си Надя на Коцето!
5 (100%) 4 votes

Ако Коцето е верен съпруг, то България е Швейцария!

Едва минаха два дни от прочувственото интервю, което Коцето и съпругата му Надя дадоха за столичното списание „Стори“ и певецът си показа рогата. Отново… Коцето наприказва куп приказки от сорта колко е верен на хубавата Надя, но очевидци се шегуват, че ако това е така, то България е по-развита от Швейцария.

Истината лъсна пред очите на самата Надя, която остана меко казано шокирана от снимките, които й бяха изпратени от анонимен „доброжелател“. На тях блондинката видя не друг, а благоверния й Константин да завира лицето си и усърдно да мачка „моцарелите“ на свои фенки и танцьорки в нощни клубове.

Коцето

Хубавата Надя постави твърд ултиматум на Коцето

„Кой верен мъж би направил това – не само, че оставя разни кифли без дрехи да се завират в него, ами се снима с тях, опипвайки ги старателно?! Най-вероятно точно някое от тези момичета е изпратило снимките на Надя, която побесня. Коя жена би останала безучастна или би поздравила мъжа си след тази гледка?!“, коментират близки до семейството на Коцето и Надя.

Припомняме, че за забежките на Коцето се говори доста отдавна – още след самата му сватба с Надя. А и при положение, че бившата му любима Райна открито е признавала за склонността му към изневери, които е понасяла през 5-те години от връзката им, защо някой трябва да вярва, че точно сега Коцето изведнъж се е превърнал в примерен съпруг, пише и Хотарена.нет.

Запознати довериха, че след красноречивите снимки на Коцето и полуоблечените дами, Надя му е вдигнала чутовен скандал и го е заплашила. Тя му поставила твърд ултиматум – или спира окончателно да я срами пред хората, или може да забрави за второ дете.

Това е само една от множеството снимки, изпратени на Надя

Това е само една от множеството снимки, изпратени на Надя

„Надя е категорична. Тя не иска и да чува за нова бременност, докато Коцето наистина не й докаже, че не само я обича, но и я уважава. Защото двете неща са колкото близки, толкова и различни едно от друго. Човек може да обича и кучето си, но не му е верен, нали?! Надя иска уважението на Коцето и достойнството й, което той като съпруг би трябвало да пази повече от всичко“, разказват приятели на блондинката.

Разбира се, Коцето видял снимките и бързо обещал, че това повече няма да се повтори. Докога ли ще спази думата си обаче?!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Верен ли?! Виж какво видя с очите си Надя на Коцето!”

 1. Име (задължително)

  сеп. 11. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Vesito Ivanova

  сеп. 11. 2014

  не не еправ Коцето при такава жена богиня но тя ще търпи до един ден;;;

 3. da be

  сеп. 27. 2014

  богиня е Райна и жена с достойнство

Добавете коментар