Анелия възпитава изключително строго Ивон и това кара детето понякога да търси утеха при баща си!

Както стана ясно от "На кафе", певицата на "Пайнер" Анелия се оказа доста строга майка. Тя често наказвала щерка си Ивон, но понякога това изобщо не изглеждало справедливо. Ани обаче искала да покаже на детето си, че не може винаги да става това, което човек иска.

[caption id="attachment_325169" align="alignright" width="300"]Анелия принуждава Ивон да бяга при баща си Анелия принуждава Ивон да бяга при баща си[/caption]

Като повечето момичета обаче, и Ивон била по-близка с баща си. Въпреки че живее отделно от него и прекарва повечето от времето си с майка си, малката Динева обожавала своя татко Коко. В някои от пристъпите на гняв и кавгите от страна на Анелия, Ивон се измъквала тайно от вкъщи, за да търси утеха при баща си, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_325171" align="alignleft" width="300"]Ивон и Коко в Деня на детето Ивон и Коко в Деня на детето[/caption]

Най-интересното в случая обаче е, че често пъти Ивон бива посрещана на вратата от явяващата й се нещо като мащеха Емилия. Колежката на Анелия едва ли изпада в луда радост, виждайки у дома детето на своята най-омразна жена. Това обаче никак не притеснявало Ивон и тя посещавала с удоволствие баща си, за да се оплаква от майка си.

Разбира се, на Анелия няма как да й е приятно това, както и общуването на Ивон с Емилия, но малкото момиченце имало доста своенравен характер, разкриват нейни приятелки.