Преслава се превърна в "жертва" на нахалния Тони Стораро, който не спира да й досажда!

Една от най-обичаните фолк диви у нас Преслава е обект на харесване от страна на малко по-възрастния й колега Тони Стораро. Певецът на "Ара мюзик" бил здраво хлътнал по Преси, научи Kliuki.bg. Това, че е женен, изобщо не го притеснявало и непрестанно търсел своята колежка от "Пайнер".

[caption id="attachment_325180" align="alignright" width="300"]Тони Стораро иска Преслава за нещо повече от приятелство Тони Стораро иска Преслава за нещо повече от приятелство[/caption]

Преслава обаче не откликвала по никакъв начин на любовните опити на Тони Стораро. Тя правела всичко възможно да избегне поканите му за кафе, като в това число често го и лъжела, че има много работа. Това огорчавало доста циганина от турски произход, но той още не се е отказал да плени сърцето на Преси.

След бурната раздяла с Бирмата, Преслава изведнъж се оказа свободна 30-годишна жена, без деца и ангажименти в личен план. Това явно се е харесало на Тони Стораро, който още от 18-годишен не знае какво е това да си свободен. Затова желанията му към Преси са съвсем логични, но надали ще се осъществи нещо между тях, тъй като изпълнителката на "Режим неприлична" харесва по-различен тип мъже. Развръзката все пак предстои, защото често пъти нахалните мъже успяват накрая.