Саня и Мария Илиева взеха акъла на Маги Халваджиян

Саня Армутлиева и Мария Илиева направиха нещо, с което втрещиха останалите. Двете участнички в журито на Х фактор се държат като разгонени тигрици. Дамите направо взели ума на продуценти, оператори и останалите си колеги със скандалното си поведение.

Те не се притеснявали, че цяла България ги гледа. Държат се така, сякаш от години нямат мъж в леглото си, не спират да ги одумват злите езици зад гърба им. Маги Халваджиян се видял в чудо и решил първо да спре напъните на певицата и шефката на музикалната къща „Вирджиния рекърдс” со кротце, со благо.

[caption id="attachment_325186" align="alignright" width="300"]Саня и Мария Илиева скачат на млади момчета Саня и Мария Илиева скачат на млади момчета[/caption]

Въпреки непрекъснатите им бръщолевения, че си имат солидни връзки, поведението им говорило точно обратното. Саня и Мария скачали като подивели, щом на сцената на Х фактор излизало някое красиво 17-18-годишно момче. Изглеждало, сякаш не провеждат кастинг, а си търсели нови креватни играчки, пише HotArena.net. Скандалното им поведение, което двете демонстрирали сериозно разгневило Маги Халваджиян и той се заел да им покаже къде им е мястото.

Дългокосият продуцент онагледил срамното държане на двете зрели дами. Той показал как Саня буквално се нахвърлила на шията на 18-годишния Виктор след като момчето си изпял песента, а колежката й Мария Илиева червенеела и беснеела от ярост, разбра Kluiki.bg. Устатият Заки също сериозно се притеснил, че ако всички претенденти за музикална слава изглеждат убийствено добре, а са млади и свежи, колко дълго ще ги удържат с Любо.

Като видял, че нещата не се успокояват, работата отива на зле и имиджа на предаването може да се срине, Маги Халваджиян замислял яки наказания за двете свалячки. Той се надявал все пак крутите мерки да не влезнат в действие, а 43-годишната Саня Армутлиева и 36-годишната поп певица Мария Илиева да се осъзнаят. Потребителите също разкритикуваха фриволното поведение на Саня и Мария Илиева.

Те недоволстват и от това, че едни и същи лица ще журират в Х фактор. Въпреки негативните реакции, само началото на третия сезон на култовото реалити по Нова телевизия би по гледаемост конкурентната медия Би Ти Ви.