Жени Калканджиева готви линч за Тачо във ВИП Брадър

Жени Калканджиева готви линч за Тачо във ВИП Брадър
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева яко се е заканила на мъжа си Тачо

Бившата миска и шефка на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева се е зарекла да съсипе Стефан Манов-по-известен като Тачо. Моделката явно не може да преглътне прегрешенията му, които се оказаха повече, отколкото е знаела.

Заради непрекъснато изскачащите тайни около Тачо, Жени твърдо е решила да сложи край на брака си. Предстои един от най-шумните разводи в хайлафсредите. Бъдещото бракоразводно дело обещава да е трудно. Защото Жени Калканджиева е поискала от адвокатите си да получи пълните родителски права над пет годишния им син Георги.

Жени Калканджиева ще съсипе неверния Тачо

Жени Калканджиева ще съсипе неверния Тачо

Хубавицата мотивирала решението си, че Тачо е безотговорен родител и няма добре да се грижи за малчугана.
Бившата Мис България е една от сигурните съквартиранти в новото издание на ВИП Брадър. Тя обещала да съсипе тотално мъжа си, след като разкрие взривоопасни истини за него в Къщата, пише в България днес.

Телевизионната водеща на няколко пъти пробва да заживеят наново със съпруга си. Но всеки път нещата завършваха още по-зле дори и от началото. Евгения Калканджиева дори намери сили да му прости забежката с по-младата си колежка Зорница Линдарева. Щом креватната афера на благоверния й лъсна, Тачо побърза да се покрие, като офейка в чужбина, докато утихне шума, припомни Kluiki.bg.

Шестата по красота в света му прости и дори го прибра отново в семейното ложе заради детето им. Тя направи и следващата крачка, като се срещна с любовницата му Зорница Линдалева и двете демонстративно заровиха томахавките. Но катастрофата край Слънчев бряг и истините около нея окончателно туриха край на крехкия мир помежду им.

Безкрайните изневери на шавливеца дойдоха в повече и Жени Калканджиева се реши на крайната мярка – развод.
Освен че ще линчува съпруга си и ще изкара на показ мръсните му тайни, очаква се Жени Калканджиева пред будното око на Големия брат да разкрие кой е новия мъж до нея. Той топли не само леглото, но и сърцето й, твърдяла самата Жени. Според непотвърден слух любовника й е бизнесмен и двамата са яко хлътнали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жени Калканджиева готви линч за Тачо във ВИП Брадър”

  1. питанката

    сеп. 12. 2014

    Е, хайде да се спрете! ако не ни занимавате с неграмотната циганка Николетка, ще е по-неграмотната и нелицеприятна и толкова неморална Златка, след това идва ред на остарялата и съсухрена от алкохол и отдавна забраване 6-та незнам си каква Калканджиева, на ред идва онази измислена миска от едно пернишко село – човек ще си помисли, че живеем в неграмотна и ужасно пропаднала страна , където има само просташки телевизионни предавания с онези героини, създадени от съмнително образовани продуценти с измисления им „рейтинг“ .

Добавете коментар