Жени Калканджиева яко се е заканила на мъжа си Тачо

Бившата миска и шефка на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева се е зарекла да съсипе Стефан Манов-по-известен като Тачо. Моделката явно не може да преглътне прегрешенията му, които се оказаха повече, отколкото е знаела.

Заради непрекъснато изскачащите тайни около Тачо, Жени твърдо е решила да сложи край на брака си. Предстои един от най-шумните разводи в хайлафсредите. Бъдещото бракоразводно дело обещава да е трудно. Защото Жени Калканджиева е поискала от адвокатите си да получи пълните родителски права над пет годишния им син Георги.

[caption id="attachment_325190" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева ще съсипе неверния Тачо Жени Калканджиева ще съсипе неверния Тачо[/caption]

Хубавицата мотивирала решението си, че Тачо е безотговорен родител и няма добре да се грижи за малчугана. Бившата Мис България е една от сигурните съквартиранти в новото издание на ВИП Брадър. Тя обещала да съсипе тотално мъжа си, след като разкрие взривоопасни истини за него в Къщата, пише в България днес.

Телевизионната водеща на няколко пъти пробва да заживеят наново със съпруга си. Но всеки път нещата завършваха още по-зле дори и от началото. Евгения Калканджиева дори намери сили да му прости забежката с по-младата си колежка Зорница Линдарева. Щом креватната афера на благоверния й лъсна, Тачо побърза да се покрие, като офейка в чужбина, докато утихне шума, припомни Kluiki.bg.

Шестата по красота в света му прости и дори го прибра отново в семейното ложе заради детето им. Тя направи и следващата крачка, като се срещна с любовницата му Зорница Линдалева и двете демонстративно заровиха томахавките. Но катастрофата край Слънчев бряг и истините около нея окончателно туриха край на крехкия мир помежду им.

Безкрайните изневери на шавливеца дойдоха в повече и Жени Калканджиева се реши на крайната мярка – развод. Освен че ще линчува съпруга си и ще изкара на показ мръсните му тайни, очаква се Жени Калканджиева пред будното око на Големия брат да разкрие кой е новия мъж до нея. Той топли не само леглото, но и сърцето й, твърдяла самата Жени. Според непотвърден слух любовника й е бизнесмен и двамата са яко хлътнали.