Александър Найденов довърши жестокото си отмъщение към Елен Колева!

Александър Найденов доказа, че омразата не знае граници и може да помете всичко по пътя си. Той нанесе последния си неочакван удар, с който тотално унищожи красивата Елен Колева.

Вчера актрисата бе позорно уволнена от Народния театър, само ден преди старта на новия му сезон. Тя самата съобщи за уволнението на страницата си във Фейсбук, като резбира се, опита да излезе от положение с гордо изправена глава. Това обаче не й се получи особено добре, предвид факта, че към момента тя е без апартамента от Сашо Майонезата, а и без работа.

[caption id="attachment_325205" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева изгуби всичко - мъж, опора, апартамент и работа[/caption]

"Уволниха ме днес. Знам, че враговете ми празнуват, но и знам, че на мястото на раменете ми израстват нови и стоманени. Да, днес може да плача, но утре ще бъда щастлива, тъй като щом човек изгуби всичко, той печели свободата си. Аз съм свободна. Елен Колева умря, но... да живее Елен Колева!", написа синеоката чаровница на стената си.

За всички е ясно, че Елен Колева е изгонена от театъра заради Александър Найденов, който сам издейства назначението й преди време, а от вече 4 години е спонсор на Народния театър и личен приятел с директора му Павел Васев.

Актьори от театъра пък не скриха, че по времето, през което са работили с Елен Колева, те не са могли да я възприемат и не са гледали на нея като на истинска актриса. "Тя не спираше да се държи като примадона, да закъснява за работа и да демонстрира връзките си всеки ден. Затова и повечето от колегите не могат да си кривят душата и да твърдят, че тя ще им липсва", коментират от Народния театър.

На свой ред Елен Колева категорично отрича обвиненията, че поведението й е било като на нечия държанка и връзкарка, но заявява, че само времето ще докаже истината в думите й. Из светските среди пък се питат това ли е било последната чаша от отмъщението на Сашо Майонезата, или ударите му срещу Елен Колева ще продължат и занапред.