Атентат в Бъкингам: Кралското семейство в шок?! (СНИМКИ)

Атентат в Бъкингам: Кралското семейство в шок?! (СНИМКИ)
4.5 (90%) 6 votes

Властите разследват атентат срещу принц Хари, кралското семейство в ужас!

Цяла Англия се тресе днес, заради тежката катастрофа станала вчера в Лондон, а кралското семейство е в шок. Участник в нея бе не друг, а вторият наследник на монархията принц Хари. Автомобилното произшествие е жестоко, а властите разследват опит за атентат срещу внука на кралица Елизабет, гръмнаха световните медии.

В кралското семейство е настанал истински шок и ужас, а спомените за гибелта на принцеса Даяна, загинала също в тежка катастрофа, само че в Париж, не дава мира на кралското семейство.

кралското семейство

Разследват атентат срещу кралското семейство

Вчера автомобилът на принц Хари се сблъска тежко с тойота. Още се пази в пълна тайна състоянието на принца и дали има наранявания, но е ясно, че един от охранителите му, който също се е намирал в колата, е тежко ранен. Въпреки медийното любопитство обаче, никой от говорителите на кралското семейство не дава информация за здравето на принц Хари.

Странното в случая е, че когато е станала катастрофата, принц Хари е пътувал към официално събитие от Бъкингам, придружен от ескорта си. Същата тази тойота обаче е карала с бясна скорост към него като видимо се опитвала да настигне автомобила му. Малко по-късно е станала и самата катастрофа – на метри от двореца на кралското семейство.

Тойотата умишлено е преследвала колата на принц Хари, но защо?!

Тойотата умишлено е преследвала колата на принц Хари, но защо?! Кралското семейство е в ужас

Един от охранителите е тежко ранен

Един от охранителите е тежко ранен

Днес принц Хари със сигурност щеше да е мъртъв, тъй като охраната му е свидетелствала, че тойотата се е опитала да се удари челно в колата на принца. Само ловките умения на шофьора му обаче, предотвратили фаталния сблъсък, тъй като той успял в последния момент да завие с висока скорост и да олекоти тежестта на катастрофата.

Водачът на тойотата е здрав и ще бъде подведен под отговорност

Водачът на тойотата е здрав и ще бъде подведен под отговорност за атентат срещу кралското семейство

Друг от охраната на принц Хари от Бъкингам пък опитал да пресече пътя на тойотата с мотора си, но се нанизал в нея и излетял на метри от мястото на сблъсъка. Неговото състояние също е тежко.

Шофьорът, управлявал тойотата, е в болница, но състоянието му не е тежко и затова съвсем скоро той ще бъде отведен на разпит. Първоначалните данни сочат, че сблъсъкът е бил изцяло умишлен и срещу кралското семейство е замислен атентат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар