Таткото на Крисия - Марин Тодоров е разорен заради жена си Ангелина!

Родителите на уникално сладката и талантлива Крисия Тодорова определено случиха на дете. Но дали детето случи на родители?! Това се питат живеещите в малкия Разград, а познати на семейството разказаха тъжната история на Марин Тодоров, който е пред прага на разорението.

Марин Тодоров бил един от крупните бизнесмени в Разград, но не само това. Човекът бил кротък, добър и сговорчив - готов да направи всичко за трите си щерки и най-вече за младата си съпруга Ангелина. Тъкмо тя обаче го довела до фалита, разкриват познати на фамилията.

[caption id="attachment_325235" align="alignright" width="300"]Крисия Таткото на Крисия почти разорен заради капризите на младата Ангелина[/caption]

Майката на Крисия Тодорова не се спирала пред нищо, само и само да задоволи женските си капризи. Тя не се интересувала, че кризата е ударила и семейния бизнес, а продългавала да харчи като за последно и пръскала луди пари за децата си, но най-вече за себе си.

"Ангелина не си купува козметика, по-евтина от 100 лева. Дрехите й са на известни дизейнери и се опитва да превърне и децата си в кокони като нея. Колко пъти Марин я е молил да се ограничат в разходите, защото сега имат и допълнителни такива покрай Крисия, но тя не чува. Вярно е, че детето също печели парички от "Шоуто на Слави", но и разходите за уроците, дрехите й и прочие, са големи. Слави Трифонов не им е златна касичка, за да покрива всичко", коментират близки на бизнесмена Марин Тодоров.

[caption id="attachment_325236" align="aligncenter" width="300"]Крисия и сестричките й не подозират за проблемите на татко си Крисия и сестричките й не подозират за проблемите на татко си[/caption]

Свидетели разказват, че в последно време Марин Тодоров все по-често се отбивал в кварталния ресторант, където изплаквал мъката си пред двама свои верни авери. Така поне опитвал да се разтуши и да не пренася настроенията и нервите си вкъщи пред децата.

"Ако не е Крисия и другите две момичета, може би щеше да му дойде умът и да се разведе с Ангелина. Но и тя е такава лисица, че знае как точно да го омайва и да продължи да си разиграва коня. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Защото сега, за да закърпят изтънелия си бюджет, те развеждат Крисия като маймунка, за да пее по села и паланки пред селските идиоти", възмущават се познати на семейството на очарователната Крисия Тодорова.