Марин Тодоров изля болката си: Ангелина го съсипа!

Марин Тодоров изля болката си: Ангелина го съсипа!
4.7 (93.33%) 3 votes

Таткото на Крисия – Марин Тодоров е разорен заради жена си Ангелина!

Родителите на уникално сладката и талантлива Крисия Тодорова определено случиха на дете. Но дали детето случи на родители?! Това се питат живеещите в малкия Разград, а познати на семейството разказаха тъжната история на Марин Тодоров, който е пред прага на разорението.

Марин Тодоров бил един от крупните бизнесмени в Разград, но не само това. Човекът бил кротък, добър и сговорчив – готов да направи всичко за трите си щерки и най-вече за младата си съпруга Ангелина. Тъкмо тя обаче го довела до фалита, разкриват познати на фамилията.

Крисия

Таткото на Крисия почти разорен заради капризите на младата Ангелина

Майката на Крисия Тодорова не се спирала пред нищо, само и само да задоволи женските си капризи. Тя не се интересувала, че кризата е ударила и семейния бизнес, а продългавала да харчи като за последно и пръскала луди пари за децата си, но най-вече за себе си.

„Ангелина не си купува козметика, по-евтина от 100 лева. Дрехите й са на известни дизейнери и се опитва да превърне и децата си в кокони като нея. Колко пъти Марин я е молил да се ограничат в разходите, защото сега имат и допълнителни такива покрай Крисия, но тя не чува. Вярно е, че детето също печели парички от „Шоуто на Слави“, но и разходите за уроците, дрехите й и прочие, са големи. Слави Трифонов не им е златна касичка, за да покрива всичко“, коментират близки на бизнесмена Марин Тодоров.

Крисия и сестричките й не подозират за проблемите на татко си

Крисия и сестричките й не подозират за проблемите на татко си

Свидетели разказват, че в последно време Марин Тодоров все по-често се отбивал в кварталния ресторант, където изплаквал мъката си пред двама свои верни авери. Така поне опитвал да се разтуши и да не пренася настроенията и нервите си вкъщи пред децата.

„Ако не е Крисия и другите две момичета, може би щеше да му дойде умът и да се разведе с Ангелина. Но и тя е такава лисица, че знае как точно да го омайва и да продължи да си разиграва коня. Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Защото сега, за да закърпят изтънелия си бюджет, те развеждат Крисия като маймунка, за да пее по села и паланки пред селските идиоти“, възмущават се познати на семейството на очарователната Крисия Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Марин Тодоров изля болката си: Ангелина го съсипа!”

 1. Мария Гечева

  окт. 27. 2014

  Първо погледнете своята грешка и помислете малко върху това,че бащата на Криси,Тифи и Маринка се казва Марин ПЕТРОВ!

 2. Ваня Вълчева

  Ное. 15. 2014

  Аз не зная кой как се казва и какво трябва да бъде трето име на детето ти, но ми направи впечатления следното:
  1. Крисия е талантрива, няма спор , но ми идва на ум една стара народна мъдрост “ прекаления светец и богу не е драг“.
  Всеки божи ден по 10- пъти на ден по всички медии е само тя и само тя..
  2. В това дете вече спорд мен е убито детското, дано греша.

Добавете коментар