Предадоха я: Разкриха голямата лъжа на хубавата Никол!

Предадоха я: Разкриха голямата лъжа на хубавата Никол!
5 (100%) 2 votes

Красивата Никол бе разкрита от псевдо приятелки!

Прелестното лице на Нова телевизия Никол Станкулова трябва по-добре да подбира хората, с които общува и на които се доверява. Защото тъкмо такива псевдо приятелки я предадоха и извадиха на показ голямата й лъжа. Това разказаха познати на Никол Станкулова, макар че по думите им, истината и преди е бодяла в очите, но човек просто трябва да разсъждава.

А лъжата на Никол, която тя, се скъсва да тръби по вестници и телевизии е, че се издържа съвсем сама, финансово стабилна е и никога никой не й е давал пари, поне откакто работи в Нова телевизия.

Никол

Никол живее с родителите си, не плаща сметки, а се издържала сама – лъжа и половина!

„Това е абсурдно и всеки с акъла си ще го проумее сам. Първо – ако Никол Станкулова е толкова независима, както твърди, защо още живее в дома на родителите си?! Това ли е финансова независимост?! А кой й плаща сметките за ток, вода, храна и всичко останало, ако не родителите й. Тя харчи заплатата си само за себе си и твърди, че била независима. То така всеки е независим“, коментирали почти възмутено дружките на Никол, които по всяка вероятност изпитват и зле прикрита завист към визията и възможностите на синоптичката.

Припомняме, че действително Никол Станкулова е от заможно семейство, което никога не е крило възможностите си. Вярно е, че самата Никол получава добра заплата от Нова телевизия, но е вярно и това, че винаги досега името й е свързвано само и единствено със синове на богаташи.

„Как така харесва само милионери?! Защо веднъж поне не се влюби в нормално, умно, но обикновено момче – от университета, телевизията и прочие, ей така – за разнообразие?! Но не! Винаги до нея са били само млади бизнесмени, фрашкани с пари. Къде тогава е финансовата й независимост“, продължават да я одумват клюкарски приятелките й.

Самата Никол тези дни отрече твърдението, че ще напуска Нова телевизия или я уволняват, както носеха слуховете. Тя заяви, че специалността й финанси и дава отлична възможност за добра работа в банка, но тя вече е избрала и ще следва пътя си на медийна личност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Предадоха я: Разкриха голямата лъжа на хубавата Никол!”

 1. hahaha

  сеп. 12. 2014

  Абе, я започни ти работа в банка, нали ти е по специалността, та да видим колко ще си независима финансово. Щото те в банките дават гоооолеми пари да знаеш…

 2. Lili Alexandrova

  сеп. 12. 2014

  Чудовищна злоба-направо тръпки да те побият ! Тези хора , които не спират да оплюват известните и да се чудят каква помия да изсипят по техен адрес , ако влагаха потенциала си на клюкари и интриганти в други полезни дейности сигурно живота ни щеше да е по-лек и по-добър……….

 3. Vesito Ivanova

  сеп. 12. 2014

  Брей че не спряхте с тая злоба и завист че какво като не плащала сметки изащо да не живее при родителите си тя е едно единствено дете,–-човешката злоба нямаше край вече голямата лъжа била,от такива байгън вече;;;

Добавете коментар