Лора Караджова бясна на татко си, Данчо я изостави!

Лора Караджова бясна на татко си, Данчо я изостави!
4 (80%) 3 votes

Лора Караджова е съсипана

Певицата Лора Караджова се нацупи жестоко от решението на баща си. Рок динозавърът Данчо Караджов я „застрелял” с новината, че няма да присъства на раждането на детето й. Семейство Караджови вече се радва на една внучка. Тя се казва Ния и е дъщеря на сина на фронтмена на група „Сигнал” Даниел.

Новината, че баща й, когото Лора Караджова боготворяла няма да държи ръката й на едно от най-щастливите събития в живота й я попарило като студен душ. Певицата се надявала и той да е сред тези, които ще присъстват в родилната зала.

Лора Караджова се обиди на Данчо, но й мина

Лора Караджова се обиди на Данчо, но й мина

Но съдбата решила друго. А когато деня настъпи, до нея категорично ще застанат само майка й Мариана и приятеля й Валентин, пише Blife.

Бащата на бъдещата внучка на Данчо е инструктор по сноуборд и карате. Той е от Варна и с Лора се запознали покрай екстремните спортове, които щерката на Данчо Караджов също обожавала.

Лора Караджова имаше осем годишна връзка с перхидроления си колега Део. Работата не стигна до олтар и деца, защото двамата се разделиха заради „охладнели чувства”, както самата Лора обяснила на родителите си, припомни Kluiki.bg.

Вестта, че гаджето му е в ръцете на друг, а и че очаква дете от него напълно отчая Део, който таеше надежди, че палавницата ще се върне пак при него, разкриват приятелите му. Валентин не е от известните и популярни имена в родния хайлайф. Но 31-годишната Лора е категорична, че двамата с четири години по-младия от нея Валентин са лудо влюбени един в друг.

Всичко било добре, докато не разбрала злата вест, че баща й няма да го има за първото й раждане.
Причината за това било предстоящото турне на „Сигнал”. Групата ще пее и свири зад океана и заминава още този понеделник.

Рокаджиите ще имат участия в мегаполисите Ню Йорк, Маями и Сан Франциско. Музикантите имат покана и за Канада от нашите сънародници в чужбина.
Все пак, въпреки че новината дълбоко я разстроила, Лора дала благословията на баща си.Нали и тя работи в същия бранш?

Дори му пожелала успех и бързо завръщане в родината. А на своите фенове бременната Лора Караджова обеща само месец след раждането отново да ги зарадва от музикалната сцена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лора Караджова бясна на татко си, Данчо я изостави!”

  1. СССССССССССССССС

    сеп. 12. 2014

    Не е мегаполюс , а МЕГАПОЛИС!!!!

Добавете коментар