Николета Лозанова направи нещо невероятно и удиви Алисия!

Войната между двете красавици Николета и Алисия сякаш вече е история. Първата крачка към примирието направи именно тази, която започна всичко - Ни Ло. Тя накара щерка си Никол да честити рождения ден на полубрат си Валерко. Нещо, което е трогнало Алисия, научи Kliuki.bg. Въпреки че певицата на "Ара мюзик" ненавижда Николета, тя много държи синът й да има добри отношения със сестричката си, тъй като фолк дивата многократно е повтаряла, че семейството е най-важно на този свят.

[caption id="attachment_325265" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова трогна Алисия с жест Николета Лозанова трогна Алисия с жест[/caption]

Именно този стремеж на Алисия я накара да пусне Валерко да празнува рождения ден на Никол Божинова, който беше през април. Тогава обаче това не се възприе като някакъв жест към Николета, понеже малко след това Алисия продължи с неприятните слова относно Ники по медиите.

Сега обаче ситуацията изглежда по-различна. Николета никога не е държала на всяка цена Никол и Валерко да бъдат близки и точно заради това посланието на малкото момиченце към брат й е доста голям жест от страна на бившата плеймейтка. Ясно е за всички, че Ни Ло е накарала щерка си да честити празника на Валери-младши, тъй като бащата Божинов не участва особено дейно във възпитанието на децата си.