Ясен Козев - бившият на Йоана, стана баща на момиченце наскоро!

Прекрасното събитие стана преди дни. Ясен Козев, който беше женен за популярната преди време певица Йоана и има двама сина от нея, за пръв път стана баща на момиченце, като майката на новорродената му дъщеричка е прекрасната водеща на БГ Радио - Гери Турийска.  Самата радио водеща се похвали с хубавото събитие в социалните мрежи, пишат и от изданието "Всеки ден", малката госпожица се казва Аника.

[caption id="attachment_325278" align="alignright" width="300"]Бившият на Йоана си има момиченце Бившият на Йоана си има момиченце[/caption]

Това е първо дете за красавицата Гери и общо трето за таткото, който има и синовете Ясен и Йово от Йоана. След участието на певицата в "Биг брадър', повечето от зрителите станаха свидетели на добрите и приятелски отношения на бившите съпрузи Ясен и Йоана, като той се прояви като истински кавалер, който по никакъв начин не злепостави своята бивша вече половинка, а както се разбра, полага много грижи за общите им деца, мнозина го намират за сериозен, отговорен мъж, с много добро поведение. Докато Йоана предизвика разнообразни коментари, тя някак си набързо изчезна от музикалната сцена, докато Ясен Козев устоя на промените и все още се ползва с добро мнение в гилдията.

Двамата с Гери Турийска са прекрасна двойка. Дано младото, ново семейство има щастливо бъдеще и здраве за малкото новородено бебче.