Бербатов притеснен: Сериозна опасност е надвиснала над брат му

Бербатов притеснен: Сериозна опасност е надвиснала над брат му
3.5 (70%) 2 votes

Братът на големия български футболист Димитър Бербатов – Асен, е с опасност от влизане в затвора!

Асен Бербатов, който също направи опит с футболна кариера, но не му провървя и определено не се открои както много по-популярния си брат Димитър Бербатов, е заплашен от затвор. Неведнъж името на Асен е било замесвано в скандали, а от известно време и в криминални прояви, сега обаче нещата звучат наистина сериозно за момчето.

Със съмнение за притежание и опит за разпространения на забранени вещества, Асен Бербатов е задържан от властите в град Благоевград и го заплашват 2-8 години затвор, пише в. „Струма“. Освен тази сериозна заплаха, Асен може да заплати и глоба до 20 хил. лева.

Асен отново притесни Димитър Бербатов

Асен отново притесни Димитър Бербатов

Момчето е известно на полицията, имал е преди по-леки провинения, но явно престъпленията ескалират и скоро Асен Бербатов може да съжалява искрено за пътя, по който е поел.

Асен Бербатов с опасност от затвор

Асен Бербатов с опасност от затвор и тежка глоба

Дано Бербатов, който е доста млад и имаше спортно бъдеще до неотдавна, съумее да промени навиците и може би обкръжението, защото е жалко при такива възможности да свършиш като престъпник. Неслучайно брат му Димитър е доста притеснен за него, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар