Незавидната съдба на Ирена Милянкова

Незавидната съдба на Ирена Милянкова
5 (100%) 1 vote

Ирена Милянкова – актриса, модел, многодетна майка, но от скоро изпаднала в немилост!

Ирена Милянкова, която според запознати е принудена да работи като продавачка в столичен мол. Забелязана е да продава в магазин за портмонета, където продавали още три момичета. За скромната за нея заплата от 800 лева, доскоро крехката блондинка живееше охолно, но съпругът й Росен Чолов е в затвора с обвинение в скланяне към проституция на много девойки, някои от които дадоха показания срещу него в съда.

Незавидната съдба на Ирена Милянкова

Незавидната съдба на Ирена Милянкова

След като мъжът й влезе в затвора, Ирена се принуди да живее с много по-ниски доходи, затова явно е започнала и тази нова професия. Освен това, на Милянкова й се наложи да свикне и с ново жилище, тъй като огромната къща на фамилията й, построена с пари с неясен произход, беше под запор, пишат и от „Всеки ден“.

Така Ирена Милянкова, която няма и много роли като актриса, а вече и все по-рядко й се обаждат с предложения, заради положението на мъжа й, се оказа от богата съпруга в ситуацията на многодетна майка, която има да изхранва съвсем сама четири деца. Животът често поднася своите изненади и никой не е застрахован, но съдбата на Ирена Милянкова, позната ни от „Под прикритие“, сезон първи, никак не е за завиждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Незавидната съдба на Ирена Милянкова”

 1. Билколечение

  сеп. 13. 2014

  То работата тук стана като в турски сериал 😉

 2. Име (задължително)

  сеп. 13. 2014

  А медицинските сестри вземат 450лв, лекарките 500 лв със специалност. Колко трябва да взема човек без образование? Или да плюем на тези с образование.

 3. хммм

  сеп. 13. 2014

  абе, не искам да злорадствам сега, заради децата най-вече, но едно време като се ширеше с мръсни пари, ама много мръсни, справедливо ли беше? Най-боли като паднеш от високо са казали хората! Да са и живи и здрави децата и да се гледат… като всички нас все пак.

 4. yyexpl

  сеп. 13. 2014

  И какво толкова е станало. Важното е че девойката не е клекнала да чака някой да се грижи за нея, а се е взела в ръцеи продължава живота си. Важното е човек да не се предава. Сега ще живее по-бедно, но пък може би по-стойностно.

 5. Име (задължително)

  сеп. 13. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар