Ирена Милянкова - актриса, модел, многодетна майка, но от скоро изпаднала в немилост!

Ирена Милянкова, която според запознати е принудена да работи като продавачка в столичен мол. Забелязана е да продава в магазин за портмонета, където продавали още три момичета. За скромната за нея заплата от 800 лева, доскоро крехката блондинка живееше охолно, но съпругът й Росен Чолов е в затвора с обвинение в скланяне към проституция на много девойки, някои от които дадоха показания срещу него в съда.

[caption id="attachment_325317" align="alignright" width="300"]Незавидната съдба на Ирена Милянкова Незавидната съдба на Ирена Милянкова[/caption]

След като мъжът й влезе в затвора, Ирена се принуди да живее с много по-ниски доходи, затова явно е започнала и тази нова професия. Освен това, на Милянкова й се наложи да свикне и с ново жилище, тъй като огромната къща на фамилията й, построена с пари с неясен произход, беше под запор, пишат и от "Всеки ден".

Така Ирена Милянкова, която няма и много роли като актриса, а вече и все по-рядко й се обаждат с предложения, заради положението на мъжа й, се оказа от богата съпруга в ситуацията на многодетна майка, която има да изхранва съвсем сама четири деца. Животът често поднася своите изненади и никой не е застрахован, но съдбата на Ирена Милянкова, позната ни от "Под прикритие", сезон първи, никак не е за завиждане.