Златка Димитрова си прави „турско“ бебе!

Златка Димитрова си прави „турско“ бебе!
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова и Миро отново стартираха опитите за свое бебе, но този път зад граница!

Месец след спонтанния си аборт Златка Димитрова реши, че е готова да опита отново да зачене. Тя и Миро в момента се наслаждават на почивка в Истанбул, където смятат да прекарат следващите няколко дни. Там и двамата няма да вземат никакви средства против забременяване и ще се надяват Злати отново да получи най-големия дар, научи Kliuki.bg. Двамата са българи, но е любопитен момент, че бебето им би могло да бъде заченато на турска земя.

Миро ще прави на Златка Димитрова "турско" бебе

Миро ще прави на Златка Димитрова „турско“ бебе

Златка Димитрова изживя най-трудния си миг в живота, когато пометна в началото на месец август. Тогава тя разгласи личната си трагедия на цяла България чрез Фейсбук. Бившата плеймейтка обаче твърди, че е вярваща християнка и щом няма налице физически проблеми, тя вярва в новото си забременяване и че всичко добро за нея предстои.

По-интересното е, че Миро, който вече има дете от брака си, също пробва многократно да дари Златка Димитрова с първа рожба. Това засвидетелства доста голяма любов от негова страна. Дали обаче Злати не е омагьосана на безплодие от своята свекърва, се питат мнозина. Отговорът най-вероятно предстои.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Димитрова си прави „турско“ бебе!”

  1. ивайло манолов

    сеп. 14. 2014

    Златка -патка-защо непрекъснато ни осведомявате за това низше ,необразовано,полуграмотно и истерично подобие на българска жена,изкуствено и откачено,що за платени медии сте,нарочно ли го правите?!

Добавете коментар