Златка Димитрова и Миро отново стартираха опитите за свое бебе, но този път зад граница!

Месец след спонтанния си аборт Златка Димитрова реши, че е готова да опита отново да зачене. Тя и Миро в момента се наслаждават на почивка в Истанбул, където смятат да прекарат следващите няколко дни. Там и двамата няма да вземат никакви средства против забременяване и ще се надяват Злати отново да получи най-големия дар, научи Kliuki.bg. Двамата са българи, но е любопитен момент, че бебето им би могло да бъде заченато на турска земя.

[caption id="attachment_325328" align="alignright" width="300"]Миро ще прави на Златка Димитрова "турско" бебе Миро ще прави на Златка Димитрова "турско" бебе[/caption]

Златка Димитрова изживя най-трудния си миг в живота, когато пометна в началото на месец август. Тогава тя разгласи личната си трагедия на цяла България чрез Фейсбук. Бившата плеймейтка обаче твърди, че е вярваща християнка и щом няма налице физически проблеми, тя вярва в новото си забременяване и че всичко добро за нея предстои.

По-интересното е, че Миро, който вече има дете от брака си, също пробва многократно да дари Златка Димитрова с първа рожба. Това засвидетелства доста голяма любов от негова страна. Дали обаче Злати не е омагьосана на безплодие от своята свекърва, се питат мнозина. Отговорът най-вероятно предстои.