Щерката на Йорданка Христова довършва Люси Дяковска със сватба

Щерката на Йорданка Христова довършва Люси Дяковска със сватба
4.5 (90%) 6 votes

Люси Дяковска ще трябва да изпие до дъно чашата на разочарованието, причина за която стана щерката на Йорданка Христова!

Въпреки че изминаха само няколко месеца от началото на любовния романс между Ивана Христова и Камелия Веселинова, нещата изглеждат повече от сериозни. Двете живеят заедно, но това далеч не е всичко. Щерката на Йорданка Христова се готви да предложи брак на своята жена, научи Kliuki.bg. Разбира се, церемонията по сватбата ще бъде символична, тъй като в България подобни бракове все още не са разрешени по закон, но все пак това е голям удар за Люси Дяковска.

Щерката на Йорданка Христова (вляво) съсипа окончателно Люси Дяковска (вдясно)

Щерката на Йорданка Христова (вляво) съсипа окончателно Люси Дяковска (вдясно)

Ивана бе тази, заради която Камелия изостави Люси след дълги години на съвместен живот. Сега пък се очаква детето на Йорданка Христова да укрепи още повече любовта си с бившата на Дяковска. Това няма как да не измъчва певицата, която отдаде цялото си сърце на Камелия, а накрая получи унижение и презрение.

Самата Йорданка Христова не била особено съгласна с подобна сватба, тъй като хората от нейното поколение са все още с малко по-различни разбирания относно тази тема. Голямата ни естрадна певица обаче най-вероятно ще присъства на церемонията, тъй като през всичките тези години тя доказа, че приема щерка си каквато е.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Щерката на Йорданка Христова довършва Люси Дяковска със сватба”

 1. Emille Boev

  сеп. 13. 2014

  АВЕ, НЯМА ЛИ ЕДИН ЧЕПАТ ХУЙ С БРАДАВИЦИ ЗА ТЕБ, ТА СИ ТРЪГНАЛА ДА ПЛАЧЕШ ЗА ДАМСКО, НЕЖНО ЕЗИЧЕ……?! ДА ТИ УВАЖИ ВСИЧКИ ДУПКИ, ТА ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЕДНЕШ НА ДУПАРАТА…?!

 2. Име (задължително)

  сеп. 24. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Бай Асен

  окт. 21. 2014

  Emille, заради такива като теб жените бягат 🙂

Добавете коментар