Люси Дяковска ще трябва да изпие до дъно чашата на разочарованието, причина за която стана щерката на Йорданка Христова!

Въпреки че изминаха само няколко месеца от началото на любовния романс между Ивана Христова и Камелия Веселинова, нещата изглеждат повече от сериозни. Двете живеят заедно, но това далеч не е всичко. Щерката на Йорданка Христова се готви да предложи брак на своята жена, научи Kliuki.bg. Разбира се, церемонията по сватбата ще бъде символична, тъй като в България подобни бракове все още не са разрешени по закон, но все пак това е голям удар за Люси Дяковска.

[caption id="attachment_325339" align="alignright" width="300"]Щерката на Йорданка Христова (вляво) съсипа окончателно Люси Дяковска (вдясно) Щерката на Йорданка Христова (вляво) съсипа окончателно Люси Дяковска (вдясно)[/caption]

Ивана бе тази, заради която Камелия изостави Люси след дълги години на съвместен живот. Сега пък се очаква детето на Йорданка Христова да укрепи още повече любовта си с бившата на Дяковска. Това няма как да не измъчва певицата, която отдаде цялото си сърце на Камелия, а накрая получи унижение и презрение.

Самата Йорданка Христова не била особено съгласна с подобна сватба, тъй като хората от нейното поколение са все още с малко по-различни разбирания относно тази тема. Голямата ни естрадна певица обаче най-вероятно ще присъства на церемонията, тъй като през всичките тези години тя доказа, че приема щерка си каквато е.