Камелия за пореден път не пожела да стане съпруга на приятеля си Цветин!

Певицата Камелия отново нарани Цветин, отхвърляйки възможността да се омъжи за него. Той й е направил предложение за пореден път, но Ками пак е отказала, научи Kliuki.bg. Това силно е наранило Цветин, който така и не успя да свикне с отказите на приятелката си.

[caption id="attachment_325375" align="alignright" width="300"]Камелия пак отхвърли Цветин за сватба Камелия пак отхвърли Цветин за сватба[/caption]

Двамата са заедно от малко по-малко от 20 години, но така и не започнаха да развиват връзката си. Нито са сключили брак, нито пък имат деца. Вярно е, че Камелия обяви тази година, че е преживяла няколко аборта, но тя сякаш се страхува от официално обвързване, каквото са бракът и семейството. Цветин обаче вече не е онзи младеж, който беше при тяхното запознанство, и е съвсем естествено да мисли все повече за нещата, които биха му дали сигурност в личен план.

"Ками е страхотен човек, винаги е така жива и заредена с енергия. Тя живее за мига и не поставя живота си в някакви рамки. Това я прави изключително своенравна, което не всеки мъж е в състояние да приеме." - споделя за Камелия нейна приятелка.

След поредния отказ на певицата става все по-ясно, че тя не вижда цялото си бъдеще с Цветин, въпреки дългосрочните си отношение с него до този момент.