Зуека и съпругата му Анна Вичева станали суеверни и набожни, изповядват се!

Васил Василев - Зуека и младата родилка Анна Вичева станаха суеверни и набожни, и тръгнаха да се изповядват всяка седмица. Те могат да бъдат засечени в храма "Свети Александър Невски", разкриха познати на известната двойка. А причина за новите им навици са тайните грехове, които измъчват иначе здравото семейство.

Всичко започнало, когато Анна Вичева осъзнала, че в името на любовта и щастието си със Зуека е разбила семейство, градено с години. Сега, когато вече самата тя е майка, Анна Вичева не можела да се отърве от угризенията, че е отнела съпруга на бившата жена на Зуека - Нина и е отдалечила щерка му Девина от него.

[caption id="attachment_325393" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека и Анна Вичева имат угризения заради разбитото семейство на актьора[/caption]

Анна Вичева често говорила на тази тема със Зуека и дори пожелала лична среща с екс съпругата и дъщеря му - нещо, което на този етап поне, Нина не желае да реализира. Въпреки че получил прошка от Девина, Зуека също изпитвал угризения спрямо нея и родителката й и все по-често търсел контакт с тях.

Зуека се измъчвал още и от това, че провалил общата си кариера с Нина, заради което и двамата изгубили много. Затова той с охота приел идеята на любимата си Анна Вичева и се съгласил да тръгнат на изповед ако не всяка седмица, то поне веднъж на две седмици.

"Зуека и Анна осъзнаха, че вътрешният глас е най-големият съдник и тъкмо с него е най-трудно да се пребориш, а не с останалите си външни врагове. Това обаче ще им помогне да постигнат вътрешна хармония със себе си, а и да получат прошка от семейството на Зуека. Всеки може да се влюби в друг, но ако любовта му е истинска, тя ще го докажес времето и няма да се счита за грях", коментират познати на Зуека и Анна Вичева.

Най-големите им поддръжници и хората, които им подават ръка и опора в тези моменти на самообвинение и размисъл, са Димитър Рачков и Мария Игнатова. Красивата блондинка дори подарила осветен камък от Свято място на Зуека, за да му носи упование и душевен мир.