Бившият на Преслава влиза във ВИП Брадър

Бившият на поп фолк дивата Преслава влиза в Къщата на ВИП Брадър! Това гласи най-прясната клюка ден преди новия сезон на култовото шоу по Нова телевизия да стартира. Това е Цветелин Маринов, по-известен като Цуни. Младокът, който е един от бившите на добричлийката е приел офертата на продуцентите.

За да е сред съквартирантите на предаването, бившият на Преслава е обещал да разкрие куп пикантни и неизвестни досега тайни от връзката си с брюнетката, пише в. "24 часа". Както и да покаже нагледно как се купонясва.

[caption id="attachment_325410" align="alignright" width="300"]Преслава и Цуни като приятели Преслава и Цуни като приятели[/caption]

Цуни е известен сред чалгарките, като един от свалячите и почитателите на гласовитите моми. 35-годишният бизнесмен се занимава с крупно зземеделиетвърди, че фирмата чу е сред най-известните от бранша. Бившият на Преслава е известен с купонджийския си нрав и свалките със знойни красавици.

Бившето гадже на Преслава е обещало да разкрие истината за края на любовната сага с една от най-вървежните певици на „Пайнер”. Припомняме, че Преслава и Цуни отричаха да са двойка, въпреки че упорития слух гласеше, че плевенския бизнесмен е основния й спонсор. После пък Цуни заяви, че Преслава е само приятелка и двамата се забавляват в общи компании, припомни Kluiki.bg.

Въпреки това Преслава и Цуни имаха яка заигравка и двамата бяха двойка дълго време. Двамата просто искаха да запазят личното си пространство от интриги и злоба. Но след като изкараха умопомрачителна ваканция в Дубай, връзката им се разби на пух и прах. Заговори се, че затова пръст има моделката Николета Лозанова.

Тъй като манекенката имаше зъб на Преслава, запознала плейбоя с красивата си приятелка Ваня Красимирова и той хлътна до уши. След което заряза окончателно Преслава. Цветелин Маринов-Цуни обаче обещава да разкаже една друга истина зад стените на Къщата на Вип Брадър, оборудвана като комунистически дом. Освен с участия в различни забавни игри и комедийни ситуации, съквартирантите ще обсъждат теми на ккомунизма.

35-годишният Цуни ще защитава новото време, а по-старите му „колеги” ще са яростни опоненти, които ще доказват, че времето на соц реализма е било по-добро от съвремието ни..

Заедно с бившето гадже на Преслава в Къщата влизат още шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева, кралицата на умузикалнатасцена Йорданка Христова, светския лорд Евгени Минчев, поп фолк дивата Кали, скандалния актьор Иво Аръков, поп певицата Камелия Тодорова и що куп известни имена от родния хайлайф, които ще видим на 15-ти септевнри.