Някой помни ли коя е Мира?

Някой помни ли коя е Мира?
5 (100%) 3 votes

Мира изпадна в абсолютна забрава, младите вече дори не знаят коя е тя!

Въпреки че още е едва 31-годишна, с музикалната кариера на Мира изглежда свършено. Тя не е издавала хит от много дълго време. Преди около месец излезе новата й песен, която е съвместно с оркестър „Фаворит“ и се казва „Лале, лале“. Тя обаче се оказа пълен провал и не помогна с нищо за връщането на славата й. Проучване на Kliuki.bg установи, че сред попфолк феновете на възраст между 13 и 20 години едва 10% са чували за Мира, но не знаят нейна песен.

Мира вече е на дъното

Мира вече е на дъното

А бяха други времена за тази певица. Тя изгря през 1999 година, когато спечели награда за млад изпълнител на „Тракия фолк“ с песента „20 век“. Последваха много силни години за Мира, апогеят на които беше между 2000 и 2006 година. Тогава тя стана част от компанията на „Пайнер“ и записа много големи хитове в дует с Милко Калайджиев, както и самостоятелни. Залезът на Мира обаче започна с напускането на „Пайнер“ и подписването с „Диапазон Рекърдс“ през 2012 година. Това за нея се получи като край преди края.

Сега Мира издава по 1-2 песни на година, което е твърде малко, но средствата й достигат само дотам, а и явно компанията не й оказва необходимата подкрепа. Това е и причината певицата да няма много предложения за участия, а знаем, че именно от тях изпълнителите се сдобиват с най-много приходи. Безпаричието е накарало Мира дори да заработва допълнително като сервитьорка в софийска кръчма, което е истинско падение за нея.

Припомнете си или научете коя всъщност е Мира със следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Някой помни ли коя е Мира?”

  1. Теодора

    сеп. 14. 2014

    Пълни глупости. Семейството й са тъпкани с кинти.

Добавете коментар