Христо Сираков забрави тотално за Биляна Евгениева

Христо Сираков забрави тотално за Биляна Евгениева
5 (100%) 3 votes

Христо Сираков с нова любов – бизнесменът  вече е увлечен по нова млада хубавица!

Както е известно и както се писа неведнъж, сърцето на Христо Сираков беше разбито от Биляна Евгениева, която беше уловена в измяна и срещи с друг известен мъж – Благой Георгиев. Сираков, който имаше уж сериозна връзка с младата моделка, се оказа доста разочарован, дори бил в депресия, както пишат и от изданието „Всеки ден“, но всъщност тъгата е била за кратко. Наскоро той беше видян на светско мероприятие с нова, доста по-млада девойка, не се знае коя е тя засега, но се коментира, че се държали в доста близки отношения.

Христо Сираков с нова любов

Христо Сираков с нова любов

Многократно Сираков е подчертавал, че въпреки своите 57 години, той предпочита доста по-младите жени, примерно с разлика от няколко десетилетия между него и девойката, около тридесет години били достатъчно. Та видимо новата му половинка е на не повече от двадесет и пет или шест години. Но освен бизнесмен, той е и кавалер, затова успехът му с младите момичета бил гарантират, разказват запознати.

След различните му авантюри има и доста фриволни такива. Затова е трудно да си представим, че тази ще бъде последната му, но предстои да видим как ще се развиват тези отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар