Симона Загорова възмути със селфи от първия учебен ден!

Симона Загорова възмути със селфи от първия учебен ден!
5 (100%) 3 votes

Симона Загорова го удря на носталгия още в началото на учебната година, без да си дава сметка кого и как ще скандализира

Симона Загорова взе, че ядоса пуритани и псевдоморалисти още с първия учебен ден.

Единствената дъщеря на Глория тази година е абитуриентка, но феновете гледат на нея като детенцето, което порасна пред очите им. Първо я хокаха за патешките джуки по снимките, докато не започна да позира с усмивка. После следяха под лупа страстната й връзка със Симеон Данев. Сега почитателите на Примата пак намериха повод да смъмрят любимката си – този път със сериозно основание!

Симона Загорова пуши

„Последният ми първи учебен ден“, въздъхва носталгично Симона Загорова. „И цигарата да ти беше последна!“ – отвръщат като ехо хейтъри


Симона Загорова със сигурност пази диета, за да спазва актуалния размер за красота. Момичето може да избягва тестени закуски, но се оказа, че първата й храна за деня е…като на повечето възрастни! Кафе и цигара!

Симона Загорова поиска да изненада приятелите си в социалната мрежа като запечата последния си първи учебен ден, видя kliuki.bg. Вместо да се прегръща с приятелки на входа на Музикалното, с класната или да позира на чина, кулката на Гло публикува селфи от….Барче!

Не че е изненада – учениците от всички градове у нас обикалят кафетата, вместо да се събират в училище! Но на Симона Загорова грешките не се прощават! Особено когато става ясно, че младата певица отсега ги е научила цигарите!

От позицията на кутията скъпи „папироси” се разбира, че са собственост на селфи-майсторката. И добре, че ученичките са се снимали преди да дойде поръчката, кискат се интриганти!

Кой знае за какво още щяха да критикуват Симона Загорова и веселата й компания от кандидат-абитуриенти!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар