Колко струва Елен Колева: Виж любовта й с Майонезата в цени!

Колко струва Елен Колева: Виж любовта й с Майонезата в цени!
5 (100%) 4 votes

Александър Найденов платил рекордните 1 милион лева за любовта на Елен Колева!

Александър Найденов или още Сашо Майонезата не спира да осветлява целокупния народ за доскорошната си любов с хубавата Елен Колева. Той счете за необходимо и да разграфи бюджета, който е вложил в актрисата през няколкото години, в които двамата бяха заедно. Прости сметки показват, че синеочката е глътнала рекордните 1 милион лева от Майонезата.

Макар преди дни Александър Найденов успешно да съдейства за уволнението на Елен Колева от Народния театър, то тя все още има своите ценности, добити по време на аферата им. Елен Колева върна единствено апартамента на Майонезата, който се намираше в квартал „Павлово“, но задържа скъпия автомобил, купища бижута и дрехи на стойност над 200 000 лева. Това разказват приятели на Александър Найденов, осветлени по въпроса от личните си разговори със самия него.

Елен Колева

Елен Колева значително се е облажила от любовта си

„Елен Колева си постла много добре в тази връзка. Тя получаваше всичко, което поиска, а вярвайте – желанията й не бяха нито малко, нито пък скромни. Всичко ценно, което притежава Елен Колева, й е купено и предоставено от Сашо. Преди него това момиченце пазаруваше в битаците и ходеше с парцалки от по 15-20 лева, след което обаче работата й порасна“, разкриват близки до Александър Найденов, пише вестник „Всеки ден“.

Припомняме, че атрактивната Елен Колева направи всичко възможно, за да разведе Сашо Майонезата, към когото се прилепи още докато той беше женен за законната си съпруга, а бракът им надхвърляше 20 години.

Истината обаче е, че към момента сякаш вина се вменява единствено на Елен Колева, докато източници твърдят, че Александър Найденов далеч не е бил света вода ненапита. Бизнесменът така лапнал по красавицата още от първата им среща, че не спрял да я ухажва, докато не клъвнала на въдицата му.

„Да, Елен Колева има вина, че му е слагала рога. Но и той не е светец, че не си гледа годините и бръчките, а се хваща с „щерка“ си, за да се прави на млад. Затова е крайно време да спре да говори за нея и да я одумва, ами да си гледа живота“, коментират из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Колко струва Елен Колева: Виж любовта й с Майонезата в цени!”

 1. Онлайн билки

  сеп. 15. 2014

  Е, то още от начало си беше ясно че става въпрос за пари, а не за любов 😉

 2. Emille Boev

  сеп. 15. 2014

  А АЗ СЕ ЧУДЯ, ЗАЩО МАЙОНЕЗАТА Е ТОЛКОВА ПОСКЪПНАЛА В МАГАЗИНА?!?

 3. Това е било "любов" по сметка и от двете страни-тя заплащала материалните си облаги с младоста и красотата си.Така че младото момиче излезе по-умно от дядката и не изкарва мръсните им чаршафи на показ.А той да вземе да млъкне,че съвсем стана за мезе пред хората!

 4. кети

  сеп. 15. 2014

  ТОЯ СБРЪЧКАН ЧИЧКА КАКВО СИ Е МИСЛЕЛ…., ЧЕ ХУБАВАТА ЕЛЕНА Е ЛУДО ВЛЮБЕНА В НЕГО. ЗНАЧИ Е ГЛУПАК! БИЛ ВЛОЖИЛ МНОГО ПОРИ В ТАЗИ ВРЪЗКА, ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЕ СЕ КУПУВА. ЩОМ Е ПЛАЩАЛ, ЗНАЧИ Е ЗНАЕЛ С КАКВО СЕ ЗАХВАЩА. И СЕГА ТРЪГНАЛ ДА СИ ОТМЪЩАВА…МНОГО ДОЛНО И ИЗОБЩО НЕ Е МЪЖКАРСКО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМИ, ЧЕ СИ Е ЛЯГАЛ С „щЕРКА СИ“ И ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗАЩО СА МУ СЛОЖИЛИ РОГА, ТРЪГНАЛ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ДА СЕ ЖАЛВА… ТЪПАНАР

 5. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар