Аня Пенчева се поболя: Петя Дикова разбива семейство!

Аня Пенчева се поболя: Петя Дикова разбива семейство!
3.9 (78%) 10 votes

Аня Пенчева не иска да повярва какво върши Петя Дикова!

Красивата актриса Аня Пенчева се поболя от нерви заради щерка си Петя Дикова, или Пипи – както всички я наричат на галено още от мъничка. Петя Дикова винаги е била съвестно, прямо и лъчезарно момиче, което никога не се е забърквало в скандали. Поне досега. Към днешна дата обаче явно хормоните са я ударили и Петя Дикова стана главна героиня в поредната столична Вип клюка.

Оказа се, че чаровната Петя Дикова е лудо влюбена. В което нямаше да има нищо лошо, ако обектът на чувствата й не бе семеен и с малко дете. Да, щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков има връзка с обвързан мъж с ангажименти, а двамата вече бяха засечени заедно и то посред бял ден.

Петя Дикова

Петя Дикова сгази лука, има големи проблеми с родителите си

Случката стана в градинката зад НДК, където Петя Дикова била видяна да се разхожда хваната за ръка и сияеща от щастие с неизвестния към днешна дата млад мъж. Двамата изглеждали дори по-влюбени от нормалното като не спирали да се смеят и да се гледат така, сякаш ще се награбят всяка секунда.

И най-вероятно това щяло да стане, ако върху раменете на мъжа не седяла малката му дъщеричка. Момиченцето било на невръстна възраст и очевидно не разбирало какво се случва между татко му и симпатичната какичка, пише вестник „Уикенд“.

Оказа се, че Петя Дикова наистина е здраво хлътнала по семеен мъж, което за родителката й Аня Пенчева, а и за строгия Сашо Диков, си е откровен шоков удар. Макар и разведени, а Аня Пенчева с втори мъж, те и двамата не одобрявали щерка им Пипи да се излага в обществото като любовница на женен мъж.

По-голямата болка за Аня Пенчева обаче била, че тя в никакъв случай не желаела дъщеря й да става повод за нечие нещастие, още повече, когато в цялата схема има замесено и невинно детенце. Това разкриха познати на Петя Дикова, които разказват, че Пипи вече е имала няколко сериозни разговора с родителите си по темата.

„Лошото е, че едва ли ще ги послуша. Като я гледаме колко е влюбена и как не вижда и не чува нищо освен въпросния господин, работата е ясна. Дано обаче не се окаже поредната, използвана и зарязана от семеен кръшкач. Камо ли пък да забременее от такъв“, кръстят се близки до Петя Дикова от телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Аня Пенчева се поболя: Петя Дикова разбива семейство!”

 1. Emille Boev

  сеп. 15. 2014

  ПЕТЯ ВЕЧЕ СИ Е " СТАРА МОМА "! КАКВОТО ДОКОПА – ВСЕ Е КЯР!

 2. Име (задължително)

  сеп. 15. 2014

  стара мома ли вие сте луди

 3. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  maika i sasto razbi semeistvoto na Ivailo ,toisastoima dete otparvia si brak!!!Taka 4e ne se o4udvaite!Kru6ata ne pada po dale4e ot korena si!!!

 4. Ваня Вълчева

  Ное. 23. 2014

  Не зная Петя дали минава за стара мома, но знам следното: днес сутрин гледахме и слушахме нея след обяд баща и. Защо Аня Пенчева вместо да се кахъри не вземе да измисли и едно предаване за сина си с цел затъпяване на медиите?!

Добавете коментар