Неповторими: Виж приказката, която Кобрата подари на Андреа! (МНОГО СНИМКИ)

Неповторими: Виж приказката, която Кобрата подари на Андреа! (МНОГО СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Кубрат Пулев подари една незабравима приказка на своята принцеса Андреа!

Кубрат Пулев и Андреа са заедно вече толкова години, но любовта им сякаш става все по-силна с всяка една от тях. Двамата определено не знаят що е то рутина и скука, и са основателен повод за завист от страна на редица клюкари. Още повече след последната изненада, която Кубрат Пулев подари на половинката си.

Андреа

Андреа шеметно красива в Дубай

Кобрата поднесе на Андреа същинска приказка като я отведе на ваканция в Дубай. Въпреки че мачът на живота му – битката с Владимир Кличко наближава, Кубрат Пулев намери време, което да прекара само и единствено с любимата жена. Двойката замина за Дубай, където нашенката Андреа със сигурност обра точките на плажа.

Андреа става все по-хубава, не пропуснаха да отбележат симпатизантите й под снимките, публикувани в официалния й фен профил във Фейсбук. И да признаем, те имат пълно право.

Без да разчита на ударен ефект от прословутия фотошоп, или на тоновете грим, покриващи перманентно лицата на повечето й колежки, Андреа е едновременно страшно естествена и адски красива. Не може да не отбележим, че без грим тя прилича буквално на момиченце, което ако се беше родило в САЩ, вече щеше да е една от най-търсените звезди.

Принцеса на залез слънце

Принцеса на залез слънце

Да плуваш с делфините...

Да плуваш с делфините…

Не случайно Андреа победи и в битката от импровизираното гласуване между нея и любимата на Кличко – Хейдън Панетиър. Бременната му бъдеща съпруга безспорно е привлекателна млада дама, но в сравнение с Андреа наистина бледнее. И не, защото сме българи, а просто защото разликите са очевидни.

Слънце, свобода и още нещо...

Слънце, свобода и още нещо…

В Дубай Андреа и Кобрата ще имат възможността да си отдъхнат на спокойствие, далеч от очите на папараците и да се върнат у дома двойно по-заредени от преди.

Няма как една жена да мине и без шопинг

Няма как една жена да мине и без шопинг

Просто Андреа!

Просто Андреа!

А почитателите и на двамата вече с нетърпение чакат и стискат палци Кобрата да разбие най-силния си до момента враг, след което двамата с Андреа да сбъднат мечтата на мнозина – като вдигнат така бленуваната сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар