Кубрат Пулев подари една незабравима приказка на своята принцеса Андреа!

Кубрат Пулев и Андреа са заедно вече толкова години, но любовта им сякаш става все по-силна с всяка една от тях. Двамата определено не знаят що е то рутина и скука, и са основателен повод за завист от страна на редица клюкари. Още повече след последната изненада, която Кубрат Пулев подари на половинката си.

[caption id="attachment_325470" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа шеметно красива в Дубай[/caption]

Кобрата поднесе на Андреа същинска приказка като я отведе на ваканция в Дубай. Въпреки че мачът на живота му - битката с Владимир Кличко наближава, Кубрат Пулев намери време, което да прекара само и единствено с любимата жена. Двойката замина за Дубай, където нашенката Андреа със сигурност обра точките на плажа.

Андреа става все по-хубава, не пропуснаха да отбележат симпатизантите й под снимките, публикувани в официалния й фен профил във Фейсбук. И да признаем, те имат пълно право.

Без да разчита на ударен ефект от прословутия фотошоп, или на тоновете грим, покриващи перманентно лицата на повечето й колежки, Андреа е едновременно страшно естествена и адски красива. Не може да не отбележим, че без грим тя прилича буквално на момиченце, което ако се беше родило в САЩ, вече щеше да е една от най-търсените звезди.

[caption id="attachment_325471" align="aligncenter" width="300"]Принцеса на залез слънце Принцеса на залез слънце[/caption] [caption id="attachment_325474" align="aligncenter" width="300"]Да плуваш с делфините... Да плуваш с делфините...[/caption]

Не случайно Андреа победи и в битката от импровизираното гласуване между нея и любимата на Кличко - Хейдън Панетиър. Бременната му бъдеща съпруга безспорно е привлекателна млада дама, но в сравнение с Андреа наистина бледнее. И не, защото сме българи, а просто защото разликите са очевидни.

[caption id="attachment_325477" align="aligncenter" width="300"]Слънце, свобода и още нещо... Слънце, свобода и още нещо...[/caption]

В Дубай Андреа и Кобрата ще имат възможността да си отдъхнат на спокойствие, далеч от очите на папараците и да се върнат у дома двойно по-заредени от преди.

[caption id="attachment_325478" align="aligncenter" width="300"]Няма как една жена да мине и без шопинг Няма как една жена да мине и без шопинг[/caption] [caption id="attachment_325479" align="aligncenter" width="300"]Просто Андреа! Просто Андреа![/caption]

А почитателите и на двамата вече с нетърпение чакат и стискат палци Кобрата да разбие най-силния си до момента враг, след което двамата с Андреа да сбъднат мечтата на мнозина - като вдигнат така бленуваната сватба.