Ивон Динева разцъфтя! Вече другарува със скандални моделки! (СНИМКИ)

Ивон Динева разцъфтя! Вече другарува със скандални моделки! (СНИМКИ)
5 (100%) 5 votes

Ивон Динева вече не е сладураната на бабите, а тийнейджърка, която си има палави примери за подражание

Ивон Динева се променя със скоростта на светлината! В началото на лятото беше детенце, което се забавлява с щуротии, след това взе да копира кака си Симона Загорова в изявите, а сега изведнъж я видяхме като типична тийнейджърка!

Малката дъщеря на Анелия вече не е пухкавото сладурче с трапчинките, а госпожица, която много внимава с прическата, тоалетите и иска да прилича на моделките.
Ивон Динева порасна

Ивон Динева порасна
Ивон Динева доскоро попиваше вкус от майка си и колежките й, но днес май смята, че не са най-добрия пример за подражание! Хлапето (извиняваме се – малката дама) вече цени по-млади и чувствени красавици, подозира kliuki.bg.
Ивон Динева порасна
Ето я! Преди се гушкаше с мама и правеше муцунки по снимките, днес – предпочита светски палавници като Моника Валериева!
Ивон Динева порасна

Ивон Динева порасна
Докато беше с бабите пък в Австрия пък, показа, че вече е пораснала – носи се в различен стил, позира като голяма и дори прибягва към дребни хитринки като снимане в по-особен ъгъл.

Резултатът е видим: Ивон Динева просто не прилича на дете! Следващата стъпка е предвидима: Да видим първата й любов или поне този, който Коко Динев с радост ще иска да набие!

При добър късмет (и също като Симона Загорова) може да има късмет и да случи на образцово гадже!

Това може да плаши семейството й, но пък изглежда страшно трогателно за страничните наблюдатели! Естествено е малкото момиченце да бърза да расте, да се гласи, да не иска вече в сянката на мама. Още по-естествено е да прекалява в стремежите си!

Ивон Динева ще разбере всичко това, когато наистина порасне! До тогава ще й се радваме, докато я наблюдаваме колко сладка става с всеки изминал ден!


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Ивон Динева разцъфтя! Вече другарува със скандални моделки! (СНИМКИ)”

 1. Име (задължително)

  сеп. 15. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. ани

  сеп. 16. 2014

  хаха

 3. Име (задължително)

  окт. 12. 2014

  Прекрасна е .

Добавете коментар