Истината за раздялата на Емануела с Никола е съвсем различна!

Бившият съпруг на поп фолк дивата Емануела е неутешим. Никола буквално ронел сълзи по Емануела и искал да си я върне. Милионерския син страдал, че певицата с красивите зелени очи го заряза и вече е в обятията на друг. И не само се радва, но и съвсем скоро ще го дари с наследник,. пише HotArena.net.

Припомняме, че звездата на „Ара мюзик” и бизнесмена се взеха в култовото шоу „Къртицата” . Кумуваха им шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева и продуцентите на шоуто Андрей Арнаудов и Иван Христов. Само месеци след показната сватба двамата се разделиха с гръм и трясък.

[caption id="attachment_325496" align="alignright" width="300"]Емануела грее с нова любов, а Никола линее по нея Емануела грее с нова любов, а Никола линее по нея[/caption]

И не престанаха да бълват небивалици за грозната си разлъка. Като пощръкляла изпълнителката на „Тръпката” обикаляше телевизии и жълти издания за да дава интервюта, с които доказваше какъв нескопосан мъж е Никола.

Хубавицата обвини съпруга си, че й е кръшкал с някакви моми по-долно качество и забежките му не просто се брояли на пръсти, а били безчет. Певицата на „Ара мюзик” не спести и ужасяващи сцени от личния си живот с Никола. Емануела разкри, че брачната й половинка таял доста агресия в себе си и дори я малтретирал физически. Емануела не забрави да уточни, че пръст в разтрогването на брака им имала и бившата й свекърва, която нон-стоп си навирала носа навсякъде.

А че това, че певицата била изключително верна на мъжа до себе си тя разкри със следния разказ. Още като законна съпруга на Никола богат ухажор й предложил пет милиона и то в евро, за да помачка чаршафите с нея.

Гласовитката обаче категорично отказала с мотива, че няма толкова пари, за да я купи. Дали това е така, никой не знае. Имаме само откровенията на поп фолк дивата. Но пък другата истина за окончателната раздяла с доскорошния й любим Никола се оказа най-малкото различна. И напълно тривиална.

Емануела била шута на благоверния си, когато разбрала, че джобовете му се продънени. Той вече не й купувал скъпи дрехи, маркови парфюми, тузарски накити и не спонсорирал клиповете й. Затова Емануела казала „Баста” на връзката им, твърди неназован източник. Всичко останало се оказало измишльотина и не отговаряло на истината, разбра .Kluiki.bg

Оттогава Никола ходи все пиян. Обикаля кръчмите, налива се до припадък, употребява вредни вещества и отказва всякакви „оферти” на бръмчалки, ожалват го приятелите му.

А Емануела се радва на новата си любов със сина на олигарха Динко Динев-Димитър. Но на този етап без брак. Според нейната версия, за да изпробва силата на любовта им. Според упоритите слухове милионерското семейство не иска законна снаха, която да сложи ръка на парите им. Което може би дава надежда за Никола, че може и да успее да си я върне. Дори и с дете на ръце.